Workshops


Aanbod workshop

Even een moment van totale ontspanning, ont-stressen en/of genieten.

Of je wilt iets leuks organiseren. Zoals een activiteit om te relaxen of een activiteit om de stress te verminderen. Vigores Health biedt je verschillende activiteiten aan omtrent het concept voor volwassenen. Vigores Health komt naar je toe. Naar je thuis of naar je bedrijf of organisatie om je quality time te bezorgen.

 

Aanbieden van de activiteit  voor particulieren

Je zoekt een leuke en mooie activiteit? Zo eentje waar je actief aan de slag gaat? Een activiteit waar van je glimlach terug op je gezicht komt als je er aan denkt. Een leuk moment te samen met je vriendinnen, je gasten lekker genieten van een relaxatie. Onder ander bij verjaardagen volwassenen, een familiale aangelegenheid. Zoals bij vrijgezellenfeestjes, surprise party’s, vriendinnenarrangement zoals een gezellige vriendinnen avond.

Waarom eens geen interactieve relaxatie en anti-stress workshop organiseren? Zo kan je een workshop rond een thema organiseren. Zoals ont-stressen voor je huwelijk, je wordt ouder, nieuwe wending in je loopbaan.

Bezorg je jezelf en je genodigden me-time + een gezellige tijd.

Puur genieten, zich goed voelen,…. Beleef het met anderen en maak er een onvergetelijk moment van. Momenten om te koesteren.

 

BOEK NU

 

 

Aanbieden van workshops voor bedrijven, instellingen, … 

Wij kunnen een interactieve workshop aan bieden naar teams in scholen.

Naar bedrijven, naar verzorgingsinstellingen en organisaties toe.

Ook biedt Vigores Health workshops aan scholen van het lager onderwijs. Tegenwoordig is er uit een onderzoek is gebleken dat kinderen die elkaar aanraken, elkaar minder pesten.

 

BOEK NU