Actie


Actie Vigores Health 

Vigores Health is jarig. En daarom kan je genieten van een bijzonder korting van 25% op je anti- stress rugbehandeling en de metamorfose massage.

Bestel tijdig je behandeling, want de plaatsen zijn beperkt.

Actie geldig tot en met 31 oktober 2018, niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Melding

Heb jij reeds een Toekoer pas? Dan kan je alvast punten sparen om je verwennen. Afhankelijk hoeveel punten je hebt, kan je kiezen voor je gratis Phyto 5 producten of een behandeling. Kaart kan ook verkregen worden bij Vigores Health.

De kaart is voor iedereen van toepassing. Je kan je kaart gebruiken bij de handelaars in Veurne ook al ben je woonachtig in een andere stad. Herkenbaar aan de roze, ronde sticker. Je kan de lijst terug vinden op www.toekoerpas.be

 

Bijzondere eigenschappen van de producten

Waarom zijn de producten zo bijzonder? Ze hebben een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op het lichaam als op de emoties.

Dag van vandaag is zorgen voor je welzijn, voor je gezondheid een hele uitdaging. Geef eens een gezond cadeau zodat je man en/of je vader zal genieten van een gezondheidsboots. Geniet van de actie.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2018