Actie


Actie behandelingen

Maak kans op een extra verwencadeau van Phyto 5 ter waarde van 72 euro. De trekking gebeurt op 23 december. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

 

 Melding loopbaanbegeleiding

Vanaf januari 2020 verandert het een en ander omtrent de loopbaanbegeleiding. Volgend jaar zal je enkel kunnen genieten van loopbaanbegeleiding als je reeds zeven jaar bent tewerkgesteld. Het aantal uren loopbaanbegeleiding gaat van 8u naar 7u.

Geniet nu nog van de voordelige tarieven en vraag je loopbaancheques deze maand nog aan. Geniet in het voorjaar van 2020 van je loopbaanbegeleiding.

Melding Phyto 5 producten

Ben je op zoek naar een waardevol product die je gezondheid ondersteunt waarvan je de resultaten ziet en voelt van binnen als vanbuiten? Dan is de Phyto 5 kleimaskers het product dat je nodig hebt.

 

*Geniet van je favoriete klei

   Hout: energiestroom, spieren, vermoeid gelaat, energetische lente

   Metaal: draineren, mineralen, zuurstof, SOS, energetische herfst

 

 

*Steenzout ondersteunt op emotioneel vlak je vertrouwen, vastberadenheid en kracht.

Het laat je energie weer voluit stromen waardoor je vitaliteit verhoogt. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. stress, spierspanning en gebrek aan energie.

 

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020