Actie


Actie behandelingen

Ik verjaar en ik trakteer. Bestel nu reeds je behandeling in oktober en je ontvangt gratis een mini behandeling t.w.v. 15 euro er boven op. Je wordt tijdens en erna in de watten gelegd. Extra verwennerijen, dat wordt puur genieten.

Hou ook de FB van Vigores Health in de gaten, https://www.facebook.com/vigoreshealth.stressenburnoutcoaching/. En wie weet ben jij de gelukkige van de FB actie.

 

Actie loopbaanbegeleiding

*GRATIS WORKSHOPS in Koekelare, Brugge en Veurne.

Je kan nog steeds inschrijven voor de workshop met als thema, veerkrachtig omgaan met veranderingen. Je veerkracht en je geluk hangen nauw samen. Het wordt een boeiende avond met tools die je direct mee aan de slag kan. Ben jij er ook bij?

Ken je iemand nog iemand die er baat bij heeft? Breng ze op de hoogte zodat ook zij kunnen investeren in hun job.

Bij Vigores Health kan je terecht met je loopbaanvraag voor zowel een workshop 1 op 1, vanaf twee tot maximum 10 personen in de vorm van wandelcoaching. Je bezorgt me je loopbaancheques en we gaan er voor. Vraag er me ernaar bij een informatieve babbel.

Wie beslist in oktober of in november om de loopbaanbegeleiding te starten, krijgt er nog een extra cadeau t.w.v. 55 euro erbij.

Pygmalion is een erkende partner van de VDAB.

 

Meer info op http://vigoreshealth.be/gratis-workshop-loopbaanbegeleiding/

Actie Phyto 5 producten.

*De kernkracht van het element metaal is LOSLATEN. Koop nu drie producten van het element metaal en ontvang 10% korting bij je aankoop.

*Yogi Body is een energetische lichaamsgel met diep werkende invloeden op het lichaam. Zowel emotioneel als lichamelijk. Zonder ze aftespoelen geniet je van je Yogi Body de ganse dag. Gebruik ze thuis en ervaar hoe jij steeds meer in je kracht komt te staan. 

*WITTE klei is heel goed als kleimasker. Toepasselijk op je lymfe en om je zware benen te verlichten. Gebruik vervolgens je Yogi Body metaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie Phyto 5 geldig tot 31 september 2019.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2019