Actie


Actie behandelingen

Ben jij de gelukkige?

Ervaar de weldaad van Phyto 5 producten bij je thuis. Wat dien je hiervoor te doen. Je boekt een behandeling in de maand november en in december. Zo maak je kans op een extra verwencadeau ter waarde van 72 euro. De trekking gebeurt op 20 december. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

 

Actie loopbaanbegeleiding

Wie beslist in november om de loopbaanbegeleiding te starten, krijgt er nog een extra cadeaubon ter waarde van 30 euro erbij wanneer je 8u loopbaanbegeleiding volgt.

Bij Vigores Health kan je terecht met je loopbaanvraag voor zowel een workshop 1 op 1, vanaf twee tot maximum 10 personen in de vorm van wandelcoaching. Je bezorgt me je loopbaancheques en we gaan er voor. Vraag er me ernaar bij een informatieve babbel.

GRATIS WORKSHOPS in Koekelare, Brugge en Veurne worden in het najaar herhaalt.

Pygmalion is een erkende partner van de VDAB.

 

Meer info op http://vigoreshealth.be/gratis-workshop-loopbaanbegeleiding/

Actie Phyto 5 producten

Ben je op zoek naar een waardevol product die je gezondheid ondersteunt waarvan je de resultaten ziet en voelt van binnen als vanbuiten? Dan is Phyto 5 het product dat je nodig hebt.

*Geniet nu van je korting bij aankoop van je favoriete klei. Betaal slechts 35.70 euro i.p.v. 42 euro.      Hout: energiestroom, spieren, vermoeid gelaat, energetische lente

Aarde: toxines, celkwaliteit, psoriasis, eczeem, energetische tusssen seizoenen

   Metaal: draineren, mineralen, zuurstof, SOS, energetische herfst

Water: vochtarme huid, waterregulatie, wallen en kringen, energetische herfst

 

*Yogi Body is een energetische lichaamsgel met diep werkende invloeden op het lichaam. Zowel emotioneel als lichamelijk. Zonder ze aftespoelen geniet je van je Yogi Body de ganse dag. Gebruik ze thuis en ervaar hoe jij steeds meer in je kracht komt te staan. Nu een mooie promotie met je Phyt’acid voor slechts 61,20 euro i.p.v. 72 euro.

*WITTE klei is heel goed als kleimasker. Toepasselijk op je lymfe en om je zware benen te verlichten. Gebruik vervolgens je Yogi Body metaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2019