Actie


Actie Vigores Health 

Product in de kijker tijdens de actie
*Bij de Selextrême en je Yogi body betaal je nu 46,5 euro per stuk.
*Bij aankoop van twee producten, Selextrême of Yogi body, betaal je slechts 82 euro in plaats van 96 euro.
*Ga je voor de box-bad Quantum betaal nu 120 euro in plaats van 140 euro.

Aanvraag producten is geldig tot 30 mei. Levering of bekomen van producten kan tot 29 juni.

 

 

 

 

 

Na je bevestigingsmail ontvang je een mail met de betaling gegevens.

Gebruik in bad: doe een schepje Selextrême in het badwater op een temperatuur van ongeveer 38 graden. Ervaar de relaxatie, enjoy. Aanbevolen tijd is 20 minuten.

Gebruik in douche: Maak je huid vochtig en breng een laagje Selextrême aan. Laat even inwerken. Scrub over je huid en spoel af. Mag ook op gelaat en hoofdhuid gebruikt worden.
Tip: gebruik de Yogi body na bad of douche op je lichaam. En ervaar de energie van beide producten.

BESTEL NU

 

 

 

 

Viert Vaderdag

De tijd dat enkel vrouwen zich laten verwennen door Phyto 5 producten is voorbij. Ook mannen willen er goed uit zien. En nee hoor, je hoeft geen uren te besteden in de badkamer. Is dat niet enkel voor ijdele mannen hoor ik je denken?

Tegenwoordig worden verschillende Phyto 5 producten zowel door vrouw en man gebruikt en goed gekeurd. Wat is het verschil met andere producten? Phyto 5 producten zijn heel doeltreffend.

Je straalt doordat de producten hoogwaardige mineralen bevatten die je een hoge energetische boots geven en inwerking hebben tot diepere gelegen organen.

Wist je dat op vandaag 89% van de bevolking een mineralen tekort hebben die kan leiden tot allerlei kwalen?

 

Bijzondere eigenschappen

Waarom zijn de producten zo bijzonder? Ze hebben een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op het lichaam als op de emoties.

Dag van vandaag is zorgen voor je welzijn, voor je gezondheid een hele uitdaging. Geef eens een gezond cadeau zodat je man en/of je vader zal genieten van een gezondheidsboots. Geniet van de actie.

 

 Het vuurelement

Je wordt uitgenodigd voor de energetische behandelingen met Phyto 5. Natuurlijke en energetische topproducten met bewezen effect. De behandelingen en producten zorgen er voor dat je geblokkeerde energie terug stroomt. Positieve en liefdevolle emoties krijgen de bovenhand.

NEEM CONTACT OP

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

 

Eerst stuur je een mail naar info@vigoreshealth.be met volgende gegevens:

1. Het bedrag van de powerbehandeling of de individuele workshop persoonlijke groep of het Phyto 5 product die je wenst,
2. Je adres en de volledige naam van de ontvanger,
3. Wens je de cadeaubon op te halen of te laten opsturen? Vermeld alvast je voorkeur. Cadeaubon en producten van Phyto 5 worden gratis afgeleverd in een straal van vijf kilometer rond Veurne.
4. Wil je een persoonlijke boodschap noteren op je cadeaubon? Dat kan.

Na je bevestigingsmail ontvang je een mail met de betaling gegevens.

 

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00