Actie


Actie Vigores Health

Batibouwactie

Je krijgt anti- stress rug behandeling van 55 euro gratis bij je aankoop van je een infra-roodpaneel. Bij interesse kan je je kennismakingsessie boeken hieronder.

Meer info op Infrarood paneel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IK BOEK MIJN SESSIE

 

Behandeling of procduct in de kijker

Valentijn’s pakking met paarse klei zorgt voor meer vitaliteit, ideaal na een periode van je minder voelen en het ervaren van weinig zonlicht.

Je huid voelt super zacht aan en wordt extra gehydrateerd. Men krijgt er een lekker drankje en een extra mee naar huis om thuis verder te genieten.

Werkwijze: voetbad met algen – scrub van rug en onderbenen – aanbrengen van paarse klei – ontspannende hoofdmassage – aanbrengen van aangepaste bodymilk  – kleurtherapie

Nu aan 70 euro i.p.v. 90 euro.

 

 

Binnenkort komt er een nieuwe behandeling erbij. Een aanrader, info volgt nog.

 

 

Bijzondere eigenschappen van Phyto 5

 

Waarom zijn de producten zo bijzonder? Ze hebben een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op het lichaam als op de emoties.

De Selextremes van Phyto 5 zijn natuurlijke badzouten uit Zwitserland met natuurlijke hoogwaardige essentiële oliën. Je kan de producten apart gebruiken in je bad, douche of voetbad. Of je meng het badzout met je douche gel en je verkrijgt een heerlijke scrub.

De badzouten staan bekend voor hun ontspannende werking. Je huid wordt er super zacht van.

Dag van vandaag is zorgen voor je welzijn, voor je gezondheid een hele uitdaging. Geef eens een gezond cadeau zodat iemand en/of jezelf. Puur genieten van een weldaad en relaxatie van Phyto 5. Koop nu reeds je cadeau voor de feestdagen en geniet van je korting.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Melding

Besloten vanaf maart 2019 de samenwerking met Toekoer stop te zetten.

 

Copyright, Vigores Health, 2019