Actie


Actie producten / behandeling

*Ben je op zoek naar een waardevol product die je gezondheid ondersteunt? Dan is de Phyto 5 kleimaskers het product dat je nodig hebt.

*WEDSTRIJD: Boek drie behandelingen tot en met 5 mei en maak kans op een tube witte klei van 100 ml, ter waarde van 42 euro. Het ideale cadeau voor moederdag. Door het corona virus is de actie geannuleerd.

 

*Witte klei staat voor het metaal element en heeft een heel goede werking om te draineren, te gebruiken bij SOS momenten, ter hoogte van de keel als ondersteuning van je stem en bij opkomende keelpijn. Voor extra ondersteuning van de longen.

 

*In mei staat de harmoniserende kleipakking en bijhorende lymfe massage in de kijker. Boek je een behandeling in maart dan verhoog je nog eens extra je kans om deel te nemen aan de wedstrijd. Meer info de kleipakking en de lymfe massage vind je terug op http://www.vigoreshealth.be/harmoniserende-kleipakking-massage/

 

 Melding loopbaanbegeleiding

  • Vanaf 15 mei: workshop loopbaanbegeleiding. Thema: Hoe ga je om met veranderingen op je  werk? Kostprijs: 5 euro, versnapering en een drank inbegrepen / Regio’s: Veurne en Koekelare,

  • In september volgen er nieuwe workshops loopbaanbegeleiding met andere thema’s.

Blijf als eerste op de hoogte van de workshops van Vigores Health. Schrijf je in op de nieuwsbrief en boek als eerste je favoriete workshops.

NIEUW: vanaf oktober worden op verschillende locaties workshops aangeboden.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020