Actie


Actie Vigores Health 

Heb jij me terug gevonden in Info Veurne? Ruil je bon in en geniet van je korting. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BON OMRUILEN

 

Bijzondere eigenschappen van Phyto 5

 

Bij een aankoop van je steenzout naar keuze krijg je er nu gratis een douche gel van 30 ml EN het gratis Phyto 5 toilettas erboven op. Voor de prijs van €49 i.p.v. €71.50. *Zolang de voorraad strekt.*
Lees meer

 

 

 

 

Waarom zijn de producten zo bijzonder? Ze hebben een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op het lichaam als op de emoties.

De Selextremes van Phyto 5 zijn natuurlijke badzouten uit Zwitserland met natuurlijke hoogwaardige essentiële oliën. Je kan de producten apart gebruiken in je bad, douche of voetbad. Of je meng het badzout met je douche gel en je verkrijgt een heerlijke scrub.

De badzouten staan bekend voor hun ontspannende werking. Je huid wordt er super zacht van.

Dag van vandaag is zorgen voor je welzijn, voor je gezondheid een hele uitdaging. Geef eens een gezond cadeau zodat iemand en/of jezelf. Puur genieten van een weldaad en relaxatie van Phyto 5. Koop nu reeds je cadeau voor de feestdagen en geniet van je korting.

 

 

Behandeling in de kijker

 

De anti-stress rugbehandeling ideaal als je stress ervaart. Je ontspant en geniet van de weldaad van de gebruikte Phyto 5 producten. Meer info vind je terug op Anti-stress rugbehandeling en kleipakking

 

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Melding

Heb jij reeds een Toekoer pas? Dan kan je alvast punten sparen om je verwennen. Afhankelijk hoeveel punten je hebt, kan je kiezen voor je gratis Phyto 5 producten of een behandeling. Kaart kan ook verkregen worden bij Vigores Health.

De kaart is voor iedereen van toepassing. Je kan je kaart gebruiken bij de handelaars in Veurne ook al ben je woonachtig in een andere stad. Herkenbaar aan de roze, ronde sticker. Je kan de lijst terug vinden op www.toekoerpas.be

 

Copyright, Vigores Health, 2018