Actie


Actie loopbaanbegeleiding

Het lukt je niet om een evenwicht te vinden in je werk. Je voelt je niet goed in de situatie waarin je jezelf zit. Het begint steeds meer en meer aan je te knagen. Vastzitten in je job, het lukt je niet om verder te geraken en de stress begint je meer en meer parten te spelen. Tijd voor actie, nu is het moment om je loopbaancheques aan te vragen. Je betaalt 80 euro aan loopbaancheques, aan te vragen op de VDAB website, en je krijgt er nog een anti-stress behandeling van 70 euro er extra bij. Je bezorgt me de loopbaancheques voor 31 mei 2019. Behandeling kan je boeken tot 31 juni 2019. Een tijdelijk aanbod.

 

 

 

 

 

Actie voor moederdag

De Yogi Body is een lichaamsgel die heel diep in werkt. Een ware sensatie voor je lichaam en geest. Geniet van je korting. Ideaal geschenk om te geven voor moederdag.

Beleef de ultieme beleving bij jou thuis nu aan 48,99 euro i.p.v. 72 euro. Je ontvangt je Yogi Body en je krijgt je showergel van 200 ml gratis erbij. Bestel tijdig je product, want op=op.

Elk Yogi Body heeft zijn specifieke eigenschappen.

*Yogi Body groen zorgt voor een activatie van de bloedcirculatie
*Yogi Body rood heeft een kalmerend effect
*Yogi Body geel staat in voor een regulerend celstructuur,
*Yogi Body blauw ondersteunt je veneuze circulatie
*Yogi Body paars is revitaliserend voor je huid

Alle Yogi Body’s zijn Quantum gecertificeerd en bestaan uit hun eigen specifieke kruidenmengeling met het natuurlijk bindmiddel tapioca.

Yogi Body

Behandeling of product in de kijker

Nieuw is de magnesium pakking. Gedurende de maand maart en april betaal je voor deze pakking slechts 50 euro. De plaatsen zijn beperkt.

NEEM CONTACT OP

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

Melding

Besloten vanaf maart 2019 de samenwerking met Toekoer stop te zetten.

Copyright, Vigores Health, 2019