Anti-stress rugbehandeling en kleipakking


Anti-stress rug behandeling en kleipakking

vigores health

Heerlijk ontspannen

Herken je het volgende? Je schouders voelen zo gespannen aan. Je draagt als het ware een last mee die je uitput. Pijn, ongemakken volgen zich op.

Ben je vermoeid of heb je last van pijnlijke spieren in de rug en schouders? Vermijd uitbreiding van je overbelasting en pijn in je rug.
De Phyto 5 anti-stress rug behandeling, Precious, biedt je een diepe ontspanning waarvan je nog uren zal nagenieten.

Na het (intake) gesprek kan je genieten van je Precious behandeling op maat. Je krijgt een unieke, diepe, ontspannende en stimulerende behandeling in combinatie met de weldaden van een bijzonder infrarood therapie.

 

Verschillende anti – stress rugbehandelingen

Voor de kleipakkingen zijn er verschillende mogelijkheden, altijd in combinatie met infrarood-warmte. Er wordt werkt op vitaliteit, energie, anti-stress, detox… en steeds op maat van de klant.

Je kan kiezen voor een anti-stress behandeling, een lenteschoonmaak of werken op je energetische doorstroming. De behandelingen worden steeds uitgevoerd op maat.

CONTACT

 

Voordelen van een rug behandeling

1. Combinatie van ontspanning en relaxatie
2. Verbetering van bloedcirculatie
3. Losmaken van afvalstoffen
4. Minder stress ervaren, meer energie
5. Verkwikkend

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Ontspannen van de rug met en warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum – Toepassen van een relaxatie behandeling op maat Aanbrengen van aangepaste kleimasker – harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van de rug – nazorg met Phyto 5 producten.

De eerste keer wordt er gewerkt met één klei. Bij volgende behandelingen worden er meer producten gebruikt en ervaar je effect van een diepgaande behandeling. Telkens geniet je van de manuele technieken.

Ga nog voor een meer relaxed gevoel en combineer je anti-stress rugbehandeling met een zware benen behandeling, met een hoofdmassage of een pakking van de onderbenen. Een absolute aanrader. Ervaar de weldaad en een volledig ontspannend gevoel.Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

Wat is Chromatherapie?
Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Copyright, 2019, Vigores Health