Anti-stress rugbehandeling en kleipakking


Anti-stress rug behandeling en kleipakking

 

Heerlijk ontspannen

vigores health

De behandeling helpt je te ontspannen. Afvalstoffen worden afgevoerd en je krijgt er extra mineralen nog eens bovenop. Zo krijg je terug je innerlijke rust en een goeie doorstroming van je energie.

Herken je het volgende? Je schouders voelen zo gespannen aan. Je draagt als het ware een last mee die je uitput. Pijn, ongemakken volgen zich op.

 

Ben je vermoeid of heb je last van stress die zorgt voor pijnlijke spieren in de rug en schouders? Vermijd uitbreiding van je overbelasting en pijn in je rug. De Phyto 5 anti-stress rug behandeling biedt je een diepe ontspanning waarvan je nog uren zal nagenieten.

Na het (intake) gesprek kan je genieten van je behandeling op maat. Je krijgt een unieke, diepe, ontspannende en stimulerende behandeling in combinatie met de weldaden van een bijzonder infrarood therapie.

 

Verschillende anti – stress rugbehandelingen

Wist je dat wetenschappelijke bewezen is dat de massage het stresshormoon cortisol vermindert en het geluksgevoel hormoon serotonine verlaagt?

Bij je rug behandeling, Precious,  heb je keuze tussen vijf behandelingen. Er wordt steeds opbouwend gewerkt. Meer info in de praktijk.

Ga nog voor een meer relaxed gevoel en combineer je anti-stress rugbehandeling met een zware benen behandeling, met een hoofdmassage of een pakking van de onderbenen. Harmoniserende pakkingen. Een absolute aanrader. Ervaar de weldaad en een volledig ontspannend gevoel.

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

CONTACT

 

Voordelen van een rug behandeling

1. Combinatie van ontspanning en relaxatie
2. Verbetering van bloedcirculatie
3. Losmaken van afvalstoffen
4. Minder stress ervaren, meer energie
5. Verkwikkend

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

 

Stappen behandeling

Ontspannen van de rug met en warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van serum – Toepassen van een relaxatie behandeling op maat Aanbrengen van aangepaste kleimasker – harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van de rug – nazorg met Phyto 5 producten.

De eerste keer wordt er gewerkt met één klei. Bij volgende behandelingen worden er meer producten gebruikt en ervaar je effect van een diepgaande relaxatie. Telkens geniet je van de manuele technieken.

 

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

Wat is Chromatherapie?
Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Copyright, 2019, Vigores Health