Anti-stress hoofdhuidmassage


 Anti-stress hoofdhuidmassage, Shine

Je hebt het heel druk in je hoofd. En je hebt nood om je echt te ont-stressen. De PHYTO 5 hoofdhuidmassage maakt je hoofd leeg en helder zodat je weer tot jezelf komt. De spanningen smelten weg als sneeuw. Kies voor SHINE, de ontspannende, energetische en stimulerende hoofdhuidmassage en ont-stress. Een behandeling aangeboden op maat.

Na ons gesprek geniet je van een ontspannende massage op het gezicht en hoofdhuid. Ondergedompeld in de weldaad van de natuurlijke van Phyto 5 wordt je helemaal ontspannen en je hebt terug een helder zicht op de gebeurtenissen.

Je kan kiezen tussen verschillende formules.

  1. Ga je voor je anti stress hoofdhuidmassage met een eenkleurige kleimasker
  2. Of combineer je de anti- stress hoofdhuidbehandeling met een andere behandeling naar wens
NEEM CONTACT OP

 

 

Stappen behandeling

Reinigen met lotion – Ontspannen met warme kompressen  – Aanbrengen van serum en andere Phyto 5 producten op gelaat en hoofdhuid – aangepast kleimasker aanbrengen – harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – drukpuntmassage op het gelaat en hoofdhuid– Reinigen van het gelaat – nazorg met Phyto 5 producten op maat.

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen. Je straalt.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

1. Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
2. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
3. Verhoogt de afvoer van toxines
4. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
5. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

Tip

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.

Copyright, 2019, Vigores Health