Cadeaubon


Cadeaubon Vigores Health     

Met Vigores Health Cadeaubon bied je iemand  een heel waardevol en persoonlijk cadeau.

Fijn om te geven, bijzonder om te krijgen! 

 

Wil je je stressklachten verminderen en de dagelijkse stress beter aan kunnen? Zin om te relaxen, jezelf te verwennen, je energiepeil te verhogen of wil je iemand verwennen met een cadeaubon van Vigores Health?

Geef je partner, familie, vrienden, collega’s of medewerkers eens een cadeaubon. Je kan de cadeaubon bestellen via info@vigoreshealth.be, via het contactformulier op de website of telefonisch. 

Cadeaubon van 25€, 50€, 65€, 80€ en 100€. Vermeld je liever de behandeling in plaats van de prijs, dat kan. Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

 

BESTEL JE BON

 

Wil je dat de cadeaubon opgestuurd wordt dan worden de verzendingskosten in onkosten gebracht. De bon is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor een de ontspannende behandeling of persoonlijke coaching. Combinatie is mogelijk.

Houd de actie in het oog. Je leven in balans brengen, betekent ook zorgen voor jezelf. Denk aan volgende gezegde: “Als je voor jezelf kan zorgen, kan je  ook voor iemand anders zorgen.”

De cadeaubon is niet cumuleerbaar met andere acties.