Detox lymfemassage met pakking


Detox lymfemassage met pakking

Wat is detoxen?

De detox lymfemassage en de pakking hebben positieve effecten op jouw bloedsomloop, spijsvertering en lymfesysteem. De zachte en stimulerende lymfemassage heeft een boost op je immuunsysteem. Een extra stimulatie om je gif- en afvalstoffen op een natuurlijke manier te verwijderen. Naast de fysieke voordelen van de pakkingen, kan je pakkingen ook helpen om je ment

Het is belangrijk om regelmatig een detox massage en pakking te krijgen zo zorgt je ervoor dat er geen verzuring optreedt. Verkeerde eetgewoonten, een drukke levensstijl, stress, … zorgen voor verzuring van ons lichaam.

Voeg daarbij nog eens de Quatum energie van Phyto 5 en beleef een diepgaande werking. Alles heeft zijn eigen trilling, frequentie en energie. De unieke werking op de behandelende zones met gekleurd licht en de biostimulator zorgen er voor dan het regulerend zelfvermogen van je lichaam wordt aangesproken. Heeft een positieve werking op je lichaamsystemen zoals je hormonaalstelstel, bloedsomloop, zenuwstelsel en lymfesysteem.

De meest 6 voorkomende redenen om te kiezen voor een kuur lymfedrainage zijn:

  • Je wilt ontgiften en je vitaler voelen,
  • Je wilt je gezondheid versterken door je immuniteit te verhogen,
  • Je wilt minder stress en een betere concentratie,
  • Je wilt je hormonale balans weer in evenwicht brengen,
  • Je wilt dat je organen beter functioneren,
  • Je zoekt ondersteuning bij lichte oedeemvorming

 

Hoe kan je weten dat je lichaam een detox nodig heeft.

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is.

Overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid,  pijnlijke gewrichten.

Specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite.

 

Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een detox behandeling te krijgen. Als je moe of je zit in een periode die veel vraag van je dan is een detox massage met Phyto 5 producten, algenproducten, iets wat je nodig heb.

De detox massage en pakking is enkel voor vrouwen.

 

Tegenindicaties

Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklier, hoge bloeddruk of jodium allergie,
neem dan contact op met een arts voor je met een detox pakking met algen begint.

 

Manieren om te detoxen

Twee manieren om te detoxen bij Vigores Health. De Phyto 5 algenpakking of de magnesium pakking.

 

Of ga je meer voor de Harmoniserende pakkingen? Ga eens zien wat je nodig heeft of wat je het meest aanspreekt.

 

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

 

Copyright, 2020, Vigores Health