Detox met Phyto 5 algenpakking


Detox massage met Phyto 5 algenpakking

Zee algen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium. Het zijn mineralen en vitamines die heel belangrijk zijn voor het lichaam. De algen pakking zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen, een hydraterende werking. Daarnaast zijn ze zeer goed voor de bloedsomloop.

Een algen pakking werkt ontgiftend en verstevigend. Reeds voelbaar wanneer de algen zijn ingedrongen in je huid. Het is de perfecte manier gecombineerd met een massage om tot rust te komen. Gebruik de producten ook thuis en je zal door de verstevigende werking het gevoel hebben dat er een paar kilo’s af zijn. Je lichaam ziet er achter een kuur fitter en stralender uit.

Naast de fysieke voordelen, kan je pakkingen ook helpen om je mentale helderheid te versterken.

Het is belangrijk om regelmatig te ontgiften om een goede gezondheid te behouden. Verkeerde eetgewoonten, een drukke levensstijl en stress zorgen voor verzuring van ons lichaam. Je lichaam heeft in sommige periodes extra ondersteuning nodig.

 

 

Bijzonderlijk eigenschappen

 

De algen kunnen zorgen voor:

  • *het lichaam ontgiften,
  • *het stimuleren van de doorbloeding van gewrichten
  • *de huid grondig reinigen, voeden en verstevigen
  • *de bloedsomloop en stofwisseling stimuleren
  •   en pijntjes en kwaaltjes verlichten
  • *Stimulering van celstofwisseling

 

 

 

 

Deze algenproducten van Phyto 5 werken ontgiftend, revitaliserend en mineraliserend. Bovendien hebben de algen en mineralen een rustgevende, stress-reducerende en revitaliserende werking. Je voelt je na je pakking herboren.

Het verstevigt het weefsel, heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, en je stofwisseling. Bloeddruk en cholesterolniveau te verlagen, pijn en kwaaltjes verlichten.

Je geniet van een bijhorende massage op maat. Puur verwennerij.

NEEM CONTACT OP

 

 

Tegenindicaties

Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklieraandoeningen, hoge bloeddruk of jodium allergie Neem dan contact op met een arts voor je met je detox pakking met algen begint.

Andere tegenindicaties zijn koorts en ontstekingen, menstruatie, zwangerschap. Alle huidtypen met uitzonderingen van de zeer gevoelige, geïrriteerde en dunne huid.

 

Of ga je meer voor de harmoniserende pakkingen? Ga eens zien wat je nodig heeft of wat je het meest aanspreekt.

 

 

Copyright, 2020, Vigores Health