Detox massage


Detox massage en pakking

Wat is detoxen?

De detox massage en pakkingen hebben positieve effecten op jouw bloedsomloop, spijsvertering en lymfesysteem en stimuleert om je gif- en afvalstoffen verder af te voeren. Naast de fysieke voordelen, kan je pakkingen ook helpen om je mentale helderheid te versterken.

Het is belangrijk om regelmatig een detox massage en pakking te krijgen zo zorgt je ervoor dat er geen verzuring optreedt. Verkeerde eetgewoonten, een drukke levensstijl, stress, … zorgen voor verzuring van ons lichaam.

Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft? Deze signalen geven het aan.

 

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is.

Overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid,  pijnlijke gewrichten.

Specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite.

 

Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een detox behandeling te krijgen. Als je moe of je zit in een periode die veel vraag van je dan is een detox massage met Phyto 5 producten, algenproducten, iets wat je nodig heb.

De detox massage en pakking is enkel voor vrouwen.

 

Tegenindicaties

Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklier, hoge bloeddruk of jodium allergie,
neem dan contact op met een arts voor je met een detox pakking met algen begint.

 

Manieren om te detoxen

Twee manieren om te detoxen bij Vigores Health. De Phyto 5 algenpakking of de magnesium pakking.

 

Of ga je meer voor de Harmoniserende pakkingen? Ga eens zien wat je nodig heeft of wat je het meest aanspreekt.

 

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

 

Copyright, 2020, Vigores Health