Detox pakking


Zorg voor je gezondheid met de detox kleipakking

Voel je nu wanneer je dit leest dat je je beter zou willen voelen? En het is niet altijd te wijten aan je leeftijd, maar ook aan de afvalstoffen die zich opstapelen in je lichaam.

Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft? Aantal signalen geven het aan.

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is,
overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid,  pijnlijke gewrichten, specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite.

Sommige vrouwen denken zelfs dat er iets mis is met hun lichaam.

In 99% van de gevallen is er helemaal niets mis met je lichaam maar moet je het gewoon een handje helpen met een detoxkuur. Daarna ga je merken dat het allemaal veel vlotter gaat.

Naast een gevarieerde, gezonde voeding, een goede darmflora en bewegen is belangrijk bij het ontgiften van het lichaam dat de mineralen en vitaminen worden aangevuld. Hiervoor zorgt de klei voor een toename van mineralen.

Je krijgt een boost aan vitaliteit en energie bij stress, vermoeidheid en zware benen. Je verkrijgt een betere doorstroming van het bloed. Van de diepgaande werking en het ontgiften van je lichaam tot terug in je kern te komen.

 

Werken met klei en algen

Je krijgt het beste passende kleipakking specifiek voor jou bepaald volgens het seizoen, je bioritme of je probleem.

De klei zorgt er voor dat je terug straalt en heeft een heilzame werking omdat de klei zorgt voor:
– Werkt antiseptisch en helend.
– Bevordert de celvernieuwing en stimuleert de doorbloeding van de huid.
– Heeft een samentrekkende functie waardoor poriën vernauwen en de huidkorrel fijner wordt.
– Bevat veel oligo-elementen die reinigend werken dankzij hun detox functie.
– Staat belangrijke mineralen zoals zwavel, silicium en magnesium af aan de huid. Regenereert, neemt afvalstoffen op, heeft een voedende en verzachtende werking op de huid.

Bij detox pakkingen Balans en Energy geniet je van de Phyto 5 algenproducten. De algenpaking is niet alleen ontgiftend. Bevat ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben bij het afslanken, het tegengaan van cellulite en versteviging van de huid.

 

 

Wat is detoxen?

In je lichaam zorgen organen zoals lever en gal, nieren, darmen, longen en huid ervoor om gif- en afvalstoffen intern te verwijderen. Je kan lichamelijke klachten verkrijgen door dat de afvalstoffen of giftstoffen moeilijker verwijderd worden. Je lichaam heeft in sommige periodes extra ondersteuning nodig.

De detox pakkingen hebben positieve effecten op jouw bloedsomloop, spijsvertering en lymfesysteem en stimuleert om je gif- en afvalstoffen verder af te voeren. Naast de fysieke voordelen, kan je pakkingen ook helpen om je mentale helderheid te versterken.

In principe is een gezond lichaam perfect in staat om de afvalstoffen weg te werken. Maar de ene persoon kan duidelijk meer verdragen dan de andere.

 

 

 

Speciale pakkingen 

Verschillende harmoniserende formules zijn mogelijk:

  1. White is je eerste detox kleipakking.
  2. Bij Balans geniet je van de goud of zilveren kleipakking. De pakking staat voor zuivering en opladen van je lichaam en dat voel je.
  3. Bij de Energy, de paarse kleipakking, krijg je een extra energieboots. Plus een extra hydratatie effect.
  4. Bij de Safina pakking voel je als herboren.
  5. Aikya pakking zorgt voor verbinding, harmonie en eenheid.

 

Alle pakkingen worden op maat gegeven. De 5 kleipakkingen hebben elk hun specifieke werking en energie. Je krijgt specifiek wat je nodig heeft op het moment zodat je er ten volle kan van genieten en het ervaren. Volg een kuur van vijf behandelingen en voel de diepgaande werking en je energie terug stromen.

Tegenindicaties zijn schildklier aandoeningen, zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en kanker.

Duur: 1u

NEEM CONTACT OP

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Opwarmen met warme kompressen – Aanbrengen van de serums – Werken met harmoniserende kleipakking en betreffende producten op de betreffende lichaamsdelen volgens de soort pakking – manuele behandeling van de rug en onderbenen – hoofdmassage -werken volgens het seizoen, je bioritme op maat – je harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van het lichaam – Nazorg met aangepaste producten.

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend effect op je lichaam, laadt het op, verstevigt en verjongt het je lichaam. De Phyto 5 kleimaskers hebben een hoog gehalte aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

Copyright, 2019, Vigores Health