Detox pakking


Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft?

Voel je nu wanneer je dit leest dat je je beter zou willen voelen? En het is niet altijd te wijten aan je leeftijd, maar ook aan de afvalstoffen die zich opstapelen in je lichaam.

Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft? Aantal signalen geven het aan.

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is,
overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid,  pijnlijke gewrichten, specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite.

Sommige vrouwen denken zelfs dat er iets mis is met hun lichaam.

In 99% van de gevallen is er helemaal niets mis met je lichaam maar moet je het gewoon een handje helpen met een detoxkuur. Daarna ga je merken dat het allemaal veel vlotter gaat.

Naast een gevarieerde, gezonde voeding, een goede darmflora en bewegen is belangrijk bij het ontgiften van het lichaam dat de mineralen en vitaminen worden aangevuld. Hiervoor zorgt de klei voor een toename van mineralen.

Je krijgt een boost aan vitaliteit en energie bij stress, vermoeidheid en zware benen. Je verkrijgt een betere doorstroming van het bloed. Van de diepgaande werking en het ontgiften van je lichaam tot terug in je kern te komen.

 

Werken met klei en algen

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgifting en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Je krijgt het beste passende kleipakking specifiek voor jou bepaald volgens het seizoen, je bioritme of je probleem.

De klei zorgt er voor dat je terug straalt en heeft een heilzame werking omdat de klei zorgt voor:
– Werkt antiseptisch en helend.
– Bevordert de celvernieuwing en stimuleert de doorbloeding van de huid.
– Heeft een samentrekkende functie waardoor poriën vernauwen en de huidkorrel fijner wordt.
– Bevat veel oligo-elementen die reinigend werken dankzij hun detox functie.
– Staat belangrijke mineralen zoals zwavel, silicium en magnesium af aan de huid. Regenereert, neemt afvalstoffen op, heeft een voedende en verzachtende werking op de huid.

 

Of ga je meer voor de Harmoniserende pakkingen? Ga eens zien wat je nodig heeft of wat je het meest aanspreekt.

 

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Wat is detoxen?

In je lichaam zorgen organen zoals lever en gal, nieren, darmen, longen en huid ervoor om gif- en afvalstoffen intern te verwijderen. Je kan lichamelijke klachten verkrijgen door dat de afvalstoffen of giftstoffen moeilijker verwijderd worden.

Je lichaam heeft in sommige periodes extra ondersteuning nodig.

De detox pakkingen hebben positieve effecten op jouw bloedsomloop, spijsvertering en lymfesysteem en stimuleert om je gif- en afvalstoffen verder af te voeren. Naast de fysieke voordelen, kan je pakkingen ook helpen om je mentale helderheid te versterken.

 

In principe is een gezond lichaam perfect in staat om de afvalstoffen weg te werken. Maar de ene persoon kan duidelijk meer verdragen dan de andere.

 

 

 

Bijzonderlijke eigenschappen  en stappenplan

Phyto 5 kleimasker zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze een voedende en herstellende functie. De kleipakking voelt heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

Werken met warme kompressen met algen – aanbrengen van klei – bijhorende massage – harmoniseren met chroma – verwijderen van klei – afwerken met Phyto 5 producten

 

 

Resultaat

Welk effect heeft een detox kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend effect op je lichaam, laadt je lichaam terug op. Je komt meer tot je kern, je komt terug in balans. Daarboven op verstevigt je huid en verjongt het je lichaam. De Phyto 5 kleimasker is heel rijk aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

Copyright, 2019, Vigores Health