Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 gedachten over “Ervaring van klanten

 • Liesbeth

  “Vond de begeleiding van Anja zeer prettig. Fijn om je verhaal te kunnen doen, zonder veroordeeld te worden.
  Ik kijk heel positief terug op deze coaching ervaring”
  Bedankt

 • Sabine

  Na mijn Reconnection voelde ik veel positieve energie. Anderen merkten het op. Heel leuk vond ik dat! Ik heb na de coaching stappen gezet die voor mij moeilijk maar belangrijk waren en dat deed enorm deugd! Bedankt!

 • Martine

  De voetreflexologie behandeling vond ik een pure verwennerij! Ik was helemaal ontspannen. Een aanrader! Mijn volgende sessie is reeds gepland. Ik kijk er al naar uit!

 • An

  Bedankt! De combinatie voetreflexologie en relaxatie oefeningen was doeltreffend. Mijn maandelijkse behandeling is een feit. Een pure verwennerij met pure producten, een meerwaarde! Bij de workshops ben ik erbij!

 • Ilse

  De inzichten en de tips die ik verkregen heb bij het coaching hebben me heel goed geholpen! De combinatie van coaching, relaxatie oefeningen en een drukpunt massage is een voltreffer. Het was mijn eerste kennismaking met een ontspannende behandeling aan de voeten. Zalig, pure verwennerij!

 • Sandrine

  Heel tevreden over het traject, stress ombuigen naar energie. Ik vond de combinatie van individuele coaching en de relaxatie momenten heel goed! Een aanrader voor iedereen!

 • Bram Verschoren

  Ik kreeg een cadeaubon voor een hoofd,- nek,- en schoudermassage bij Vigores Health. Met veel plezier ondergaan! Weet je waar het verschil zit met andere uitvoerders? Vigores Health biedt na het invullen van het intake gesprek een behandeling op maat aan. Dat is juist wat het grote verschil maakt! Heel ontspannend en blij ging ik terug naar huis. Mijn volgend afspraak is reeds ingepland.

 • Eva

  Na een periode van slapeloze nachten kon ik na de powerbehandeling van Anja terug slapen als een roosje! Zalig! Een aanrader is ook de powerbehandeling Plus. Groetjes, Eva

 • Inge

  Ik zag mijn vriendin stralen. En stralen deed ze en hoe! ik wilde weten hoe ze het voor elkaar gekregen had. Wat ze gedaan had! En ja, ik wilde er meer over weten. Ze vertelde me van de sessies bij Vigores Health. Ze was zo enthousiast dat ik het ook eens wilde ervaren. Zou dat bij mij ook het geval zijn? Iedereen ervaar het toch anders? Wel, het oversteeg mijn verwachtingen! En ja hoor, na mijn sessies straalde ik. De powerbehandeling en de coaching sessies hebben me enorm geholpen. Begeleiding van Anja is heel professioneel. De manier van begeleiding vind ik heel inspirerend.

 • Nina

  Of dat ik de kleibehandelingen van Phyto 5 kende? Nee, nu wel! Ik slaap terug goed, voel me terug beter in mijn vel, ik krijg terug energie,… zo mooi om het allemaal te ervaren. En weet je wat?! Ik krijg veel complimentjes dat ik straal, dat ik er goed uit zie. Allemaal dankzij Anja!

 • Nathalie

  Ik heb enorm genoten van de powerbehandeling, je doet het met zorgende handen.
  De ruimte vind ik heel fijn, het is uitnodigend om te relaxen. Ik ervaar een groter rust die van je uitging en ook een grote deskundigheid.

 • Lies

  De behandeling heeft me ook echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik zo ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dank je wel!

 • Els

  Vond het super leuk de vijf workshops. Ik en mijn vriendin keken er elke week naar uit. We hebben gelachen, hebben vele tips gekregen,… Het was inspirerend en zeker een aanrader! Wij zijn fan en hebben ons reeds ingeschreven voor de volgende workshop van februari.

 • Inge Gevaert Bericht auteur

  De Power Plus behandelingen hebben me heel goed geholpen. Ik ben een ander mens, ik kan er terug tegen aan. Kiezen wordt moeilijk 🙂 De Safina women’s special is een klei behandeling om u tegen te zeggen. Een verwennerij van heel het lichaam. Een aanrader!

 • Vicky

  Ben hier zeer goed geholpen. Heb echt zicht gekregen op hoe het verder kan. Ik denk dat iedereen, ongeacht zijn situatie, op een bepaald moment voordeel kan halen uit loopbaancoaching. Ik vond de loopbaancoaching van Anja een meerwaarde voor mijn persoonlijke ontwikkelingen en doelen.