Formules coaching


Formules coaching

 

-) Less-stress formule

 

There will always be stress in your life, it is up to you how you deal with it.

Indien stress de grootste actoren in je leven bepaald kan je niet meer genieten van wat er rondom je afspeelt. Bijgevolg dat je minder goed in je kracht staat. Je wilt terug genieten van je leven, je goed voelen in je thuis en je werk situatie. Bij je goed voelen in je vel verkrijg je terug je energie, je kan er terug tegen aan. Het is het mooiste en grootste geschenk dat jezelf kan geven. Bootst dat zelfvertrouwen. Buig stress om in energie.

 

Wat houd je tegen? 

Heb jij een grootste angst om iets niet kunnen goedmaken. Of vertrouw je erin dat je er gewoon mag zijn, helemaal. Van kop tot teen, met alles er op eraan, met alles wie je bent.

Van een situatie van boosheid, angst, verdriet, schuld en schaamte naar een leven vol plezier, plannen maken, verbinding maken en vooral genieten van al die mooie dingen, groot en klein.

Ik geniet er telkens om iemand te zien stappen zetten. Puur genieten hoe je terug de verbinding maakt. De verbinding die zorgt voor een blijvende transformatie. Dat je mag zijn, helemaal, met alles wie je bent. Word terug je eigen kapitein van je schip.

 

-) Wandelcoaching

 

In elke wandeling in de natuur zal je meer ontvangen dan je zoekt. – John Muir

De kracht van het wandelen. Van de aanwezigheid van de natuur in al zijn aspecten. Even loskomen van de zorgen en taken van alledag, even je hoofd leegmaken. De natuur gebruiken als extra hulpbron om terug dichter bij je zelf te komen, om frisse en nieuwe inzichten te krijgen op je levensvragen.

Met een ander oog op geef je ander kijk op je situatie. Je angst of piekeren los te laten en om stappen te zetten. Beweging staat voor verandering wat je vasthoudt of waar je vastzit. Je wordt aangenaam geprikkeld, je zintuigen worden actief en je laat je denken rusten. Je krijgt een natuurlijke bootst met een extra portie zuurstof en energie.

Je voelt en geniet van de prachtige natuur. Het is een krachtige vorm van persoonlijke groei met de natuur als inspiratiebron. Je wordt geïnspireerd door de kracht en creativiteit van de natuur. Je voelt je terug verbonden met de natuur en het helpt je om in het nu moment te blijven.

Zo kan je kiezen voor een individuele begeleiding of een groepssessie. Bij de groepssessie is het maximum 8 personen.

 

Waar? Wanneer? Duur?

Aan onze prachtige Belgische kust of een ander mooi natuurgebied. Je kan gans het jaar wandelcoaching aanvragen. Nu nog kiezen tussen een tijdstip van één uur of van twee uur. Bovendien krijg je een drankje er boven op.

 

-) Traject Terug in Je Eigen Kracht

 

Als je mooie vruchten wenst, moet je de boom voeden. – Vigores Health

In het Terug in Je Eigen Kracht traject geef ik je de tools om je persoonlijke leiderschap te nemen en je gedachtegang te leren leiden zodat je eindelijk het leven kan creëren dat je écht wilt.

Je wilt een geweldig leven leiden dan is dit traject voor jou.

Wanneer je geïnteresseerd bent om samen met mij 1-op-1 aan de slag te gaan stuur me dan even een mail dan plannen we een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten in.

Je gaat voor een positieve verandering in je persoonlijke groei. Je hervindt je energie en je leeft terug op.

IK GA VOOR VERANDERING HOU ME OP DE HOOGTE

 

Meer info op Traject Terug in Je Kracht

 

Ben je benieuwd naar de resultaten van eerdere deelnemers? Lees hieronder hun ervaringen.

“Eerst wist ik niet wat ik kon verwachten wat een procesversneller zou doen met mij. Toch de stap gezet en ik kreeg veel meer dat ik had verwacht. Na mijn traject te hebben gevolgd met Anja sta ik veel krachtiger in het leven. Zowel het coaching gedeelte en de behandelingen op maat hebben me op een korte periode gebracht waar ik voordien enkel kon van dromen.”

“Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele en positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving nam ik graag in ontvangst. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.”

“Unieke en diepgaande ervaring. Zowel het coaching als het relaxatie gedeelte. De twee verstrekken elkaar heel sterk. Bedankt Anja voor de hartelijke reis.”

“Hoe jij me andere inzichten heeft laten verkrijgen in de natuur was een boeiende belevenis. Zo pas ik de tips nog steeds toe met heel mooie resultaten. Ook de groepssessies vond ik heel gezellig en leerzaam.”

Tarief

 

-) Workshop

Altijd leuk om je te ontmoeten bij een workshop in samenwerking met VormingPlus, Oostende.

https://www.vormingplusow.be/search/site

copyright, Vigores Health, 2020