Formules coaching


Formules coaching

Voor welke formules van coaching ga jij?  Voor een individuele begeleiding die doorgaat in de praktijk van Vigores Health of verkies je een workshop. Vigores Health komt langs bij je bedrijf of bij je thuis voor individuele begeleiding en workshops voor maximum 10 personen.

Coaching stimuleert je persoonlijke groei. Het biedt werkwijzen om stress te verminder, burn-out te voorkomen of verhelpen. Je maakt duidelijke keuzes en stelt efficiënte doelen. De focus ligt in de eerste plaats op het zelfsturend vermogen van mensen. Kom terug in je kracht. Stress en burn-out coaching van Vigores Health biedt je hulp.

Voor persoonlijke ontwikkeling en workshops komt Vigores Health naar je toe.

Verschillende formules worden aanboden:

 

1 ON 1 Coaching

Na je intake gesprek ga je aan de slag om terug in je KRACHT te komen. De beleving van de deelnemer staat hierbij centraal.

Jouw verhaal bepaalt dan ook welke inzichten en welke oefeningen er zich zullen aandienen om dichter bij je authentieke zelf te komen.

Doel van jouw persoonlijke traject is opnieuw BALANS brengen tussen je gedachten, je emoties en je intuïtie!  Om een evenwicht te verkrijgen tussen je leven en je werk, je actie en je ontspanning.

Terug meester zijn over je tijd. Innerlijke vrijheid en bewustzijn van wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Vigores Health helpt je om de knoop van gedachten te ontwarren. Je gaat voor een positieve verandering in je persoonlijke groei. Je hervindt je energie en je leeft terug op.

Kies jij voor een positieve verandering?

Klik hier voor je intake gesprek

 

 

Traject  stress ombuigen naar energie

De totale aanpak is een combinatie van coaching en lichaamswerk en ondersteuning tot de volgende sessie voor individuele coaching. Na een intake gesprek ga je aan de slag. Ervaar de positieve verandering.

Keuze uit volgende trajecten.

  • Traject 1: 3-6-9 individuele sessies
  • Traject 2: 6 sessies coaching en 3 sessies lichaamswerk
NEEM CONTACT OP