Formules coaching


Formules coaching

Heb jij last van stress?

Stress dien je leven niet te bepalen. Je wilt terug in je kern te staan, genieten van je leven, je goed voelen in je thuis en je werk situatie. Bij je goed voelen in je vel verkrijg je terug je energie, je kan er terug tegen aan. Het is het mooiste en grootste geschenk dat jezelf kan geven. Bootst dat zelfvertrouwen. Buig stress om in energie.

 

Wat houd je tegen? 

Heb jij een grootste angst om iets niet kunnen goedmaken. Of vertrouw je erin dat je er gewoon mag zijn, helemaal. Van kop tot teen, met alles er op eraan, met alles wie je bent. Van een situatie van boosheid, angst, verdriet, schuld en schaamte naar een leven vol plezier, plannen maken, verbinding maken en vooral genieten van al die mooie dingen, groot en klein.

Ik geniet er telkens om iemand te zien stappen zetten. Puur genieten hoe je terug de verbinding maakt. De verbinding die zorgt voor een blijvende transformatie. Dat je mag zijn, helemaal, met alles wie je bent. Word terug je eigen kapitein van je schip.

 

Verschillende formules worden aanboden

 

1 ON 1 Coaching

Na je intake gesprek ga je aan de slag om terug in je kracht te komen. De beleving van de deelnemer staat hierbij centraal.

Jouw verhaal bepaalt dan ook welke inzichten en welke oefeningen er zich zullen aandienen om dichter bij je authentieke zelf te komen.

Doel van jouw persoonlijke traject is opnieuw balans brengen tussen je gedachten, je emoties en je intuïtie. Om een evenwicht te verkrijgen tussen je leven en je werk, je actie en je ontspanning.

Terug meester zijn over je tijd. Innerlijke vrijheid en bewustzijn van wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Vigores Health helpt je om de knoop van gedachten te ontwarren. Je gaat voor een positieve verandering in je persoonlijke groei. Je hervindt je energie en je leeft terug op.

Kies jij voor een positieve verandering?

Klik hier voor je intake gesprek

 

 

Traject

 Stress ombuigen naar energie

Elk gedachte heeft een bepaalde energie, met uitwerking op je lichaam en op je omgeving. Een totale aanpak van coaching en lichaamswerk werkt als een procesversneller. Samen bespreken we het traject.

Praktisch

Een stress coaching sessie duurt 1 uur.
Volledig vrijblijvend komen mensen gemiddeld een 5-tal sessies.

Of je ga voor je procesversneller.

Drie coaching sessies van 1u en twee anti -stress behandelingen van 1,30 uur.

Tarief

 

copyright, Vigores Health, 2019