Formules relaxatie


Aanbod formules relaxatie bij Vigores Health

Waarom kiezen voor de formules relaxatie bij Vigores Health? Je komt terecht in een rustgevende en mooie praktijkruimte. De behandelingstafel is van hoge kwaliteit zodat je tijdens de behandeling comfortabel ligt. Zonder dat je rugpijn of nekpijn ondervindt.

Bij Vigores Health is de praktijkruimte ingericht zodat je kan genieten zonder gestoord te worden van al de storende prikkels. Enkel prikkels van ontspanning wordt je gewaar. Je komt tot rust. Je energie wordt terug op geladen zodat je terug tegen aan kan gaan. Bij Vigores Health ligt de klemtoon om te genieten en tot rust te komen. Puur ont-stressen.

Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke aanpak. Kom terug in je kern en ondervind je energie(doorstroming). Het zijn duo’s die een grote invloed hebben om je gezondheid.

 

Anti-stress behandelingen

Gebruik makend van de hoogwaardige, biologische producten is een feit. En dat merkt je, puur verwennerij. Geniet van je relaxmoment bij Vigores Health.

 

Aanbod

Vigores Health biedt je verschillende formules relaxatie aan. Zo kan je kiezen uit het aanbod waar je nu nood aan hebt. Of ga je voor de formule totaal aanpak. Beiden zijn mogelijk.  Op maat werken is eigen aan Vigores Health werkwijze en dat merk je.

Weet je wat ik zo mooi vind. Dat ik mijn klanten ziet stralen na een behandeling of coach sessie. Ik zie ze in beweging komen, stappen zetten in de goeie richting en stralen. Ik vind het een voorrecht dat ik een schakel mag zijn tijdens de verandering.

 

Overzicht behandelingen

Power behandeling met PHYTO 

SHINE ontspannende gezichtsmassage

PRECIOUS anti-stress rugbehandeling

Voetreflexologie