Formules workshops


Formules workshops

Je kan bij Vigores Health terecht voor verschillende workshops. Elke workshop heeft een thema. Thema’s die je inspireren of thema’s die je groeiproces een duw in de rug geven.

Bij Vigores Health kan je terecht voor zowel een individuele workshop, workshop voor 2 personen tot … personen. Vragen worden beantwoord tijdens een informatieve babbel.

 

WORKSHOP 1 OP 1

Voel je beter bij een individuele workshop dan bij een workshop in een groep? Bekijk hieronder de aangeboden workshops. Investeer in jezelf, in je persoonlijke groei. Ervaar het verschil en schittert als nooit van te voren.

Weet dat kleine stappen leiden tot grote gevolgen. De individuele coaching sessies gaan door in de praktijk van Vigores Health in Veurne. 

 

Overzicht workshops

Zelfzeker zijn kan je leren

Zelfzekerheid heeft niks te maken met arrogantie. Zelfzekerheid heeft je vertrouwen in jezelf en in het leven. Je sta er, je wordt opgemerkt, je gaat voor je doel, je zoekt oplossingen of ziet meer de kansen of oplossingen voor je problemen. In de workshop ga je aan de slag met je eigenwaarde.

Workshop van 2 uur aan €90

 

 

 

Is kiezen verliezen?

Heb jij last om keuzes te maken? Krijg je er stress van? Twijfel je of dat je links of rechts moet inslaan. Maak je wel de juiste keuze, denk je.
Dan is deze workshop iets voor je. Tijdens de workshop ga je te werk om van je droom tot werkelijk te maken.

Workshop van 2 uur aan €90.

 

 

 

 

Verbinding maken met jezelf en je omgeving

Maak de brug met jezelf en je omgeving. Sta terug in je kracht en maak verbinding met jezelf en een ander zonder vooroordelen of de ander willen te veranderen. Het Enneagram neemt je mee naar een wereld vol inzichten. Na de workshop zal je de ander met andere ogen bekijken.

Workshop van 2u aan €90.

 

WORKSHOP BESTELLEN

 

 

Creatief denken, het nieuwe denken

Creatief denken staat hier in de kijker. Creativiteit is iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of creëren. Daarmee is creativiteit dus meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. Creativiteit is een combinatie, een som van. Het wordt een inspirerende en boeiende opdracht inzicht gevend in jezelf Een uitdagende reeks om je persoonlijkheid te ontdekken.

Workshops van 2 uur aan €90

 

 

Krijg meer grip op je tijd, je werk en je omgeving

Ken je dat gevoel dan je van het ene naar het ander rent? Je hebt zo veel taken, multifunctioneel aanwezig paraatheid. Mama zijn, werken, het huishouden in goeie banen leiden,… Je hebt amper tijd om te genieten, te voelen. In deze workshop leer je terug genieten van het NU moment en krijg je grip op je tijd.

Workshop van 2u aan €90

KIES JE WORKSHOP

 

 

Kom terug in je kern, in het NU moment

Leven in verbinding met je innerlijk kompas in het nu moment.

Verkrijg zuurstof in je gedachten. Jij geeft aan op welk gebied je je verandering wilt brengen. Zoals orde scheppen in je chaos in je hoofd en zorgen dat je er minder druk over maakt. Stress verminderen en preventief optreden bij een burn-out.

Of andere levensvragen of patronen waar je vastloopt. Waar word jij blij van? Waar heb jij zin in? Wat geef je energie? Ik zal een spiegel voor je zijn, een wegwijzer.

 

Beweeg en voel hoe je steeds meer tot rust komt in de natuur. Voel je verbonden met je eigen kern en je nabije omgeving in het nu moment. Je wordt geprikkeld door al je zintuigen. Stiltes zijn een deel van het proces.

Je komt in beweging zowel fysiek als mentaal. Het levert je betere en snellere resultaten doordat je het anders bekijkt of in beweging komt. Je krijgt terug de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verdere te gaan. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je weer het vertrouwen en de inspiratie hebt om je eigen koers te bepalen.

Een goed gesprek geef je nieuwe inzichten. Ik luister met aandacht, stel verhelderende vragen en spiegel jouw verhaal aan je ware natuur, zodat je innerlijk weet wat te doen of juist te laten.

Kies het landschap waar je behoefte aan hebt: in rustgevend bos of de ruimte aan zee.  Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. Workshops van 2u.

Wandelschoenen worden aangeraden.

Ik ga voor de verandering

 

 

WORKSHOP IN GROEP

Meets en greats

Samen op weg.

Ieder levensfase heeft zijn eigen situaties en levensvragen. Vragen of je nog op je pad zit, of je de juiste keuzes hebt gemaakt of je verbonden bent met de personen rondom je of dat je leeft volgens je waarden?

Voel je de verbondenheid met jezelf en de ander? Of voel je je eenzaam?

 

Wist je dat je 7x beter kan beslissen door te luisteren naar jezelf, jouw hart, jouw gevoel? Doordat verbinding, natuur en relatie een belangrijke rol in nemen bij Vigores Health, werd er besloten om vanaf 2019 hier verder op in te gaan.

Keuze uit verschillende formules. Zoals de stiltewandelingen eventueel in combinatie met loopmeditatie.

Tijdens de workshop trek je de natuur binnen. Wandelschoenen worden aangeraden.

Min. 6 personen, max. 10 personen. Workshop van 2uur. Prijs op aanvraag.

 

De workshop in groep worden ook gegeven bij VormingPlus, ViZit,… Op de sociale media vind je de data van de  workshops terug.

 

Copyright, Vigores Health, 2019