Formules workshops


Formules workshop

Schittert terug met de formules die Vigores Health  je aanbiedt. Laat je prikkelen, maak een brug en pas je  vernieuwde inzichten toe in je dagelijks leven. Ga op pad, erontdek jezelf, vind rust in je lichaam, geniet.

Nu nog kiezen welke workshop het wordt. Hieronder vind je de individuele coaching workshop en de workshop in groep terug. Materiaal is inbegrepen in de sessie, tenzij anders vermeld.

Tijdens de workshops krijg je een gezonde drank. Inclusief in de prijs en met veel plezier aangeboden.

 

WORKSHOP INDIVIDUELE COACHING BIJ VIGORES HEALTH

Voel je beter bij een individuele workshop dan bij een workshop in een groep? Bekijk hieronder de aangeboden workshops. Investeer in jezelf, in je persoonlijke groei. Ervaar het verschil en schittert als nooit van te voren.

Weet dat kleine stappen leiden tot grote gevolgen. De individuele coaching sessies gaan door in de praktijk van Vigores Health in Veurne tenzij anders vermeld.

 

Overzicht workshops

Zelfzeker zijn kan je leren

Zelfzekerheid heeft niks te maken met arrogantie. Zelfzekerheid heeft je vertrouwen in jezelf en in het leven. Je sta er, je wordt opgemerkt, je gaat voor je doel, je zoekt oplossingen of ziet meer de kansen of oplossingen voor je problemen. In de workshop ga je aan de slag met je eigenwaarde.

Workshop van 2 uur aan €90

 

 

 

Is kiezen verliezen?

Heb jij last om keuzes te maken? Krijg je er stress van? Twijfel je of dat je links of rechts moet inslaan. Maak je wel de juiste keuze, denk je.
Dan is deze workshop iets voor je. Tijdens de workshop ga je te werk om van je droom tot werkelijk te maken.

Workshop van 2 uur aan €90.

 

 

 

 

Verbinding maken met jezelf en je omgeving

Maak de brug met jezelf en je omgeving. Sta terug in je kracht en maak verbinding met jezelf en een ander zonder vooroordelen of de ander willen te veranderen. Het Enneagram neemt je mee naar een wereld vol inzichten. Na de workshop zal je de ander met andere ogen bekijken.

Workshop van 2u aan €90.

 

WORKSHOP BESTELLEN

 

 

Creatief denken, het nieuwe denken

Creatief denken staat hier in de kijker. Creativiteit is iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of creëren. Daarmee is creativiteit dus meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. Creativiteit is een combinatie, een som van. Het wordt een inspirerende en boeiende opdracht inzicht gevend in jezelf Een uitdagende reeks om je persoonlijkheid te ontdekken. Vijf weken ga je met connectie tussen kleur en jezelf aan de slag. Je gaat aan de slag met verschillende materialen.

Workshops van 2 uur aan €90

 

 

Krijg meer grip op je tijd, je werk en je omgeving

Ken je dat gevoel dan je van het ene naar het ander rent? Je hebt zo veel taken, multifunctioneel aanwezig paraatheid. Mama zijn, werken, het huishouden in goeie banen leiden,… Je hebt amper tijd om te genieten, te voelen. In deze workshop leer je terug genieten van het NU moment.

Workshop van 2u aan €90

KIES JE WORKSHOP

 

 

Kom terug in je kern, in het NU moment

Voel je levensvreugde. Tijdens de workshop trek je de natuur binnen. Je ziet terug de bomen door het bos. Het wordt een hele leuke ervaring. Je verkrijgt verschillende inzichten waarmee je in je dagelijks leven kan verder opbouwen. Wandelschoenen worden aangeraden.
Workshop van 2 uur aan €90

 

 

Data: De workshop wordt gegeven wanneer het best past voor je. Neem gerust contact op met info@vigoreshealth.be of 0493/72 77 00. Tot binnenkort, warme groet, Anja

Place to be is Rodestraat 87 in Veurne, tenzij anders aangegeven.

 

 

WORKSHOP IN GROEP

Kom terug in je kern, in het NU moment

Voel je levensvreugde. Tijdens de workshop trek je de natuur binnen. Je ziet terug de bomen door het bos. Het wordt een hele leuke ervaring. Je verkrijgt verschillende inzichten waarmee je in je dagelijks leven kan verder opbouwen.

Wandelschoenen worden aangeraden.

Min. 6 personen, max. 10 personen

Workshop van 2u.

 

De workshop in groep worden ook gegeven bij VormingPlus, ViZit,… Op de sociale media vind je de data van de  workshops terug.

 

Copyright, Vigores Health, 2018