Gezichtsreflex behandeling


Gezichtsreflex behandeling

Deze gezichtsreflex behandeling dien je zeker eens proberen. Bij gezichtsreflex behandeling wordt er gewerkt op de reflexzones van het gezicht met de serums en de biostimulator. De aanpak werkt preventief en pijn verlichtend.

Bij de hoofdhuidmassage wordt er gewerkt op de drukpunten.

Je hebt op het lichaam verschillende plaatsen om een reflexbehandeling toe te passen. Zoals de voeten, de handen en je gezicht. Hier bij worden de accupunctuurpunten geactiveerd en verschillende zones die betrekking hebben op je lichaam gestimuleerd.

Voor hen die werken aan de voeten not done is, is de gezichtsreflex behandeling een heel leuke en doeltreffende manier om het toe te passen. Zeker eens proberen.

 

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgifting en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

NEEM CONTACT OP

 

Combinatie met andere behandeling is mogelijk. Lees meer op Formules relaxatie

 

Resultaat

De Phyto 5 harmoniserende producten en de werking van de biostimulator en de chromatherapie zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Je verkrijgt een specifieke en bijzonder resultaat.

Je hoofdhuid drukpuntmassage geef je een diep ontspannend gevoel waarvan je nog uren zal van genieten na je behandeling.

 

Stappen behandeling

Reiniging met lotion – Ontspannen met warme kompressen  – Aangepast serum  – Instralen accupunctuurpunten en reflexzones gelaat met biostimulator  – Hoofdhuid drukpuntmassage – nazorg met Phyto 5 producten.

 

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

 

 

1. Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
2. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
3. Verhoogt de afvoer van toxines
4. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
5. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Meer uitleg over de biostimulator in de praktijk.

 

Tip

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.

 

Copyright, 2019, Vigores Health