Harmoniserende kleipakking en massage


Harmoniserende pakking en massage

Heb je het gevoel dat je uit balans bent? Je voelt en ervaar het in je dagelijkse routine, het gaat het niet zo van een leien dakje. Dan is een harmoniserende pakking met Phyto 5 klei wat jij nodig heeft op je energie te laten stromen en terug je harmonie te krijgen.

Elk harmoniserende kleipakking heeft zijn eigen specifieke, bijzondere en diepgaande werking. Samen met de  infra-rood warmte wordt je ondergedompeld in een intens welbehagen. Je beleeft een intensief en heel aangename en doeltreffende lichaamspakking.

Telkens wordt de harmoniserende kleipakking gecombineerd met een manuele lymfe drainage die zorgen voor een extra relaxatie moment. Het is een massage die de afvoer van afvalstoffen stimuleert en de lymfe verbetert. Het lymfevatensysteem heeft een belangrijke functie bij de afweer tegen micro-organismen en bij de opname en het vervoer van stofwisselingsproducten.

Daarnaast geniet je van de weldaad de biostimulator en het chromatoestel. Een krachtig duo.

Een ritueel waarbij je wordt ondergedompeld in de wereld van absoluut welzijn van de Phyto 5 producten. Met verbluffend resultaat. Laat je leiden en genieten van je proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Gebruik de producten van Phyto 5  thuis om je ritueel verder te zetten en ervaar de sublieme ervaring.

 

Keuze uit volgende pakkingen

Alle harmoniserende kleipakkingen zijn enkel voor vrouwen. De 5 kleipakkingen hebben elk hun specifieke werking en energie en worden op maat gegeven. Je krijgt specifiek wat je nodig heeft op het moment zodat je er ten volle kan van genieten.

1. White is je eerste kleipakking.
2. Bij de Balans geniet je van de goud of zilveren kleipakking. De pakking staat voor zuivering en opladen van je lichaam en dat voel je.
3. Bij de Energy, de paarse kleipakking, krijg je een extra energieboots.
4. Bij de Safina voel je als herboren.
5. Aikya zorgt voor verbinding, harmonie en eenheid.

 

Volg je kuur van vijf behandelingen en voel de diepgaande werking en je energie terug stromen. Je geniet telkens bij  je behandeling van de weldaad van het infrarood paneel. Sterk inwerkend op de weldaad van je lichaam.

Infrarood paneel

 

 

Tegenindicaties: schildklier aandoeningen, zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en bestraling en chemo.
Duur: 1u30

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Ben je benieuwd naar de resultaten? Lees hieronder de ervaringen.

“Genoten van de pakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt.”

“Anja combineert haar medische kennis met de doeltreffendheid van Phyto 5. En dat is een bijzondere combinatie. De pakkingen geven me meer rust, laten me meer ontspannen en hebben een heilzame werking op mijn lichaam.”

“In mijn menopauze herkende ik me zelf niet meer. Door de harmoniserende pakkingen van Anja had ik na enkele behandelingen geen klachten meer. Ik voelde me terug in mijn kracht komen. Ik raad het iedereen aan die last heeft van hun menopauze.”

 

Bijzonderlijk eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Opwarmen met warme algen kompressen – Peeling vanaf de Energy kleipakking – Aanbrengen van de serums – Harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie en biostimulator  – Werken met harmoniserende kleipakking en aangepaste producten –  manuele lymfemassage op de betreffende lichaamsdelen volgens de soort pakking  – Reinigen van het lichaam – Nazorg met een lichaamseffleurage met aangepaste  producten per pakking

 

Of je kiest voor een pakking op rug – onderbenen en voeten, Anti-stress rugbehandeling en kleipakking OF Vitaliteitsbehandeling

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend en harmoniserend effect op je lichaam, laadt de kleipakkingen je op, verstevigt het je lichaam en je krijgt meer energie. Je verkrijgt een evenwicht. Dat je er beter uitziet krijg je gratis boven op.

De Phyto 5 kleimaskers hebben een hoog gehalte aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

Copyright, 2020, Vigores Health