Harmoniserende pakkingen


Harmoniserende pakkingen

Heb je het gevoel dat je uit balans bent? En je wilt terug de harmonie ervaren in je lichaam, dan is de kuur gedurende zes weken,  van harmoniserende pakkingen iets voor jou. Je  verkrijgt terug je innerlijke rust en komt terug in je kern en kracht. Laat je leiden en genieten van je proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Alle harmoniserende pakkingen worden op maat gegeven. De 5 kleipakkingen hebben elk hun specifieke werking en energie. Je krijgt specifiek wat je nodig heeft op het moment zodat je er ten volle kan van genieten en het ervaren. Volg je kuur van zes behandelingen en voel de diepgaande werking en je energie terug stromen.

1. White is je eerste kleipakking.
2. Bij de Balans geniet je van de goud of zilveren kleipakking. De pakking staat voor zuivering en opladen van je lichaam en dat voel je.
3. Bij de Energy, de paarse kleipakking, krijg je een extra energieboots.
4. Bij de Safina voel je als herboren.
5. Aikya zorgt voor verbinding, harmonie en eenheid.

 

Bovendien geniet je tijdens je behandeling van de weldaad van het infrarood paneel. Sterk inwerkend op de weldaad van je lichaam.

Infrarood paneel

 

 

Tegenindicaties: schildklier aandoeningen, zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en bij bestraling en chemo.
Duur: 1u30

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Ben je benieuwd naar de resultaten? Lees hieronder de ervaringen.

“Genoten van de pakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt.”

“Anja combineert haar medische kennis met de doeltreffendheid van Phyto 5. En dat is een bijzondere combinatie. De pakkingen geven me meer rust, laten me meer ontspannen en hebben een heilzame werking op mijn lichaam.”

“In mijn menopauze herkende ik me zelf niet meer. Door de harmoniserende pakkingen van Anja had ik na enkele behandelingen geen klachten meer. Ik voelde me terug in mijn kracht komen. Ik raad het iedereen aan die last heeft van hun menopauze.”

 

Bijzonderlijk eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Opwarmen met warme algen kompressen – Aanbrengen van de serums – Chromatherapie om te ontspannen – Werken met harmoniserende kleipakking en aangepaste producten en manuele massage op de betreffende lichaamsdelen volgens de soort pakking –  Je harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie en biometrie aangepast per pakking – Reinigen van het lichaam – Nazorg met aangepaste producten.

 

Of je kiest voor een pakking op rug – onderbenen en voeten, Anti-stress rugbehandeling en kleipakking OF Vitaliteitsbehandeling

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend effect op je lichaam, laadt het op, verstevigt het je lichaam en je krijgt meer energie. Je verkrijgt een evenwicht. Dat je er beter uitziet krijg je gratis boven op.

De Phyto 5 kleimaskers hebben een hoog gehalte aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

Copyright, 2019, Vigores Health