Harmoniserende pakkingen


Harmoniserende pakkingen

Phyto 5 omvat producten om te harmoniseren. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn. Elke pakking heeft zijn specifieke eigenschappen. Ga voor je harmoniserende kleipakking.

Verschillende harmoniserende pakkingen zijn mogelijk:

1. White is je eerste kleipakking.
2. Bij de Balans geniet je van de goud of zilveren kleipakking. De pakking staat voor zuivering en opladen van je lichaam en dat voel je.
3. Bij de Energy, de paarse volledige kleipakking, krijg je een extra energieboots.
4. Bij de Safina, volledige pakking, voel je als herboren.
5. Aikya, volledige pakking, zorgt voor verbinding, harmonie en eenheid.
6. De algenpakkingen om wat dieper zit, om in beweging te brengen. Hier kan je kiezen tussen vijf pakkingen.

 

Alle harmoniserende pakkingen worden op maat gegeven. Bij de Safina en Aikya geniet je extra van het weldoende effect van de chroma en de biostimulator. De 6 kleipakkingen hebben elk hun specifieke werking en energie. Je krijgt specifiek wat je nodig heeft op het moment zodat je er ten volle kan van genieten en het ervaren. Volg een kuur van vijf behandelingen en voel de diepgaande werking en je energie terug stromen.

Tijdens je behandeling kan je genieten van de weldaad van de infraroodstralen. Pakking inclusief een massage gelinkt aan de behandeling. Bij de algenpakkingen krijg je er gratis een peeling erbij.

Meer info kan je verkrijgen in de praktijk.

 

 

 

Tegenindicaties: schildklier aandoeningen, zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en kanker.
Duur: 1u

NEEM CONTACT OP

 

 

 

 

Reacties

“Genoten van de pakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt.”

“Anja combineert haar medische kennis met de doeltreffendheid van Phyto 5. En dat is een bijzondere combinatie. De pakkingen geven me meer rust, laten me meer ontspannen en hebben een heilzame werking op mijn lichaam. ”

 

Bijzonderlijk eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Afhankelijk van welke pakking je kiest wordt de behandeling aangepast. Je kan kiezen voor een pakking op rug – onderbenen en voeten of het hele lichaam.

Opwarmen met warme algen kompressen – Aanbrengen van de serums – Chromatherapie om te ontspannen – Diepere werking met de biostimulator afhankelijk van behanding – Werken met harmoniserende kleipakking en betreffende producten op de betreffende lichaamsdelen volgens de soort pakking – manuele massage van rug of voeten en onderbenen of lichaam – Werken op maat – Je harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie en biometrie– Reinigen van het lichaam – Nazorg met aangepaste producten.

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend effect op je lichaam, laadt het op, verstevigt het je lichaam en je krijgt meer energie. Je verkrijgt een evenwicht. Dat je er beter uitziet krijg je gratis boven op.

De Phyto 5 kleimaskers hebben een hoog gehalte aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

Copyright, 2019, Vigores Health