Hormonen balans massage


De hormonen zijn van onschatbare waarde in je lichaam. Ze beïnvloeden al je lichaamsprocessen. De hormonen vormen een verbinding tussen je lichaam en je emoties. Ze hebben een grote invloed op je gevoel, op je welbevinden, je gedrag en je karakter.

Door verschillende factoren kunnen er verstoringen ontstaan. Zoals bij stress, de overgang, menopauze, omgevingsfactoren, emotie, voeding, medicatie, hormonenbehandeling.

Terug in balans na je hormonen balans massage. Weg met de vervelende symptomen. Je herken terug jezelf, je bent terug vrouw.

Naast de werking van de hormonen geeft de buik plaats voor verschillende belangrijke organen. Je buik is een niet te onderschatten plek waar er het een en ander verwerk wordt. Wist je dat je darmen voor een heel groot deel, maar liefst 80%, je immuunsysteem bepalen?

Je buik kan signalen geven van spanning of stress die pijn veroorzaken waardoor je zowel lichamelijk als mentale klachten krijgt. En juist in de buik hebben spanning en stress de neiging om op te stapelen in de organen. Met als gevolg dat je pijn hebt die kan uitstralen elders in je lichaam.

 

 

Voordelen van een hormonen balans massage

De voordelen van een hormonenbalans massage zijn onmiskenbaar en proactief. Daarnaast heeft het een goede werking op het middenrif waardoor het zich beter kan bewegen wat een positieve werking heeft op je ademhaling en zo je gezondheid verbetert.

De hormonen balans massage kan ondersteunend werken bij:

  1. Hormonen therapie
  2. Slaapproblemen
  3. Vermoeidheid
  4. De overgang, menopauze
  5. Na de zwangerschap
  6. Menstruatieklachten
  7. Moeilijk kunnen loslaten
  8. Onderhoud van je hormoonstelsel en de bijhorende functies

Daarom geeft deze behandeling een groot comfortabel gevoel van ontspanning en zorgt dat je meer in je kracht komt te staan. Je energie krijgt een bootst, zodat je meer in je kracht komt te staan. Wat je gezondheid zeker ten goede komt.

 

Oorzaken die kunnen leiden tot een minder werking van je darmen

Bepaalde voedingstoffen zorgen voor een verhoogde spanning en minder werking van de darmen zodat het vertering en het verwerkingssysteem in de knoei geraakt. Ook stress, opgeslagen emoties, langdurig zitten, een verkeerd eetpatroon. Alcohol, cafeïne, gifstoffen, zware metalen zorgen voor verharding van de organen.

 

Het effect van een buikmassage

Phyto 5Door de organen zachtjes te masseren krijg je een ontspannend gevoel. Binnen enkele minuten voel je het effect. Je organen beginnen veel beter te werken. Met als gevolg dat de processen in je lichaam beter verlopen. Je voelt je beter in je vel, energie neemt toe, je voelt je fitter, je immuniteit versterkt en je spijsvertering verloopt beter.

Ook een positieve werking op je stoelgang en je hebt na een tijdje ook een betere houding. Je buik wordt platter en je rug rechter. Op hormonaal gebied sta je weer terug in je kracht.
Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van het chromatoestel en biostimulator en de klei van Phyto 5.

 

Twee formules worden aangeboden.

  • De hormonen balans massage met één klei
  • De hormonen balans massage met de bloem op de buik

 

Tarief relaxatie

 

Ervaring van klanten

“Zo was ik niet voordien. Emoties kwamen uit het niks tevoorschijn en ik had het moeilijk hierbij. Voeg daarbij nog eens de symptomen van een menopauze. Ik had er mijn buik van vol. Eerst was ik niet zo voor de hormonen balans massage. Reeds na de eerste behandeling voelde ik reeds een duidelijk verschil. Nu is het mijn favoriet, want ik voel duidelijk het verschil. Ik voel me terug goed in mijn vel.”

“Tijdens mijn hormoonbehandelingen was ik volledig uit mijn veld geslagen. Slapen lukte niet meer. Daarbij kwamen nog de opvliegers en ander ongemakken erbij. De zachte massage bracht me rust en ik kwam terug in evenwicht. Ik kon er terug tegen aan. Bedankt, Anja, je was mijn redding.”