Keratine behandeling


Keratine behandeling

Keratine behandelinigHeb je last van droge handen en voeten? Last van eeltvorming, kloven, eczeem, kloven of gevoelige huid en ruwe plekjes? Dan is een keratine behandeling iets voor je. Keratine is een eiwit dat voorkomt en wordt aangemaakt in het menselijk lichaam. Aanmaak van keratine gebeurt bijvoorbeeld in de nagels, haren en huid. Resultaat: altijd en overal zachte handen en voeten.

Op aanvraag van verschillende dames werd de keratine behandeling een feit. Wil je in de praktijk van Vigores Health een doeltreffende Spa welness beleven tegen droge handen en voeten? Het is praktisch, veilig, hygiënisch, doeltreffend en er komt geen water van pas.

BOEK NU

 

Info

De huid waarvan de nagelriem is gemaakt is erg delicaat. Daarom heb je een hydraterend product nodig, dus keratine, dat op een milde wijze diep hydrateert. De nagelriemen fungeren als barrière en voorkomen dat organismen, zoals schimmels en bacteriën, naar binnen dringen.

Wanneer je gebruik maakt van de agressieve chemicaliën worden je nagelriemen aangetast. Daarnaast kan langdurig contact met water ook een aanslag plegen op je nagelriemen.

 

Samenstelling

De handschoenen zijn gevuld met een intensieve keratine pakking van natuurlijke keratine, Vitamine E, Urea, en Copaiba Oil. De keratine behandeling is combineerbaar met een massage aan de handen en/of de voeten.  

Maak kennis met de uitzonderlijke ingrediënten: Copaiba olie is een helende kruidenolie afkomstig uit Brazilië welke roodheid en schimmels weert. Daarom kan je de keratine behandeling ook gebruiken bij een lager immuunsysteem, ouderen en personen met diabetes.

Het Lipex pre Act, waaronder vitamine E,  zorgt dan weer voor de ondersteuning voor een evenwichtige ph van de huid. Lipex pre Act biedt ook een uitstekende bescherming tegen UV-stralen. Vitamine E is rijk aan antioxidanten en werkzaam tegen veroudering.

 

Resultaat

De keratine-rijke gloves en socks zijn een pure sensatie. De keratine, een intensieve emulsie, versterkt de nagels. Voedt en hydrateert sterk de huid van de handen en voeten. En dat voel je!

Nagels worden sterker en zijn minder breekbaar, glanzen meer en nagelriemen worden gevoed.