Formules workshops


Vigores Health maakt bij de formules workshops gebruik van bewustwording. Je wordt geprikkeld op verschillende manieren. Actief ga je aan de slag. Je maakt een brug met je onbewuste, zodat je een harmonie creëert waar je nieuwe inzichten verkrijgt. Die je kan toepassen in je dagelijks leven. Herontdek jezelf, vind rust in je lichaam, geniet.

Je zit vast en je weet niet wat je tegen houdt? Dan is een workshop van Vigores Health iets voor jou!Hieronder vind je de individuele coaching workshop en de workshop in groep terug. Materiaal is inbegrepen in de sessie, tenzij anders vermeld.

 

WORKSHOP INDIVIDUELE COACHING BIJ VIGORES HEALTH

Voel je dat je meer wilt investeren in jezelf dan kan je terecht bij Vigores Health voor individuele coaching.
Weet dat kleine stappen leiden tot grote gevolgen.

 

Persoonlijke groei

Wie ben ik?

Welke betekenis heeft je eigenwaarde voor jezelf? Doe jij de wat je graag doet of waar zitten je valkuilen die je belemmeren? Na de workshop heb je meer inzichten die je kan toepassen in je dagelijks leven.

Workshop van 2 uur aan €100

 

 

Verbinding maken met jezelf en je omgeving

Maak de brug met jezelf en je omgeving. Sta terug in je kracht en maak verbinding met jezelf en een ander zonder vooroordelen of de ander willen te veranderen. Je leert in de workshop meer over hoe jezelf en hoe de ander reageert.

Workshop van 2 uur aan €100

 

 

De connectie tussen kleur en jezelf

Creatief, boeiend, inspirerend, inzicht gevend in jezelf en verrassend. Een uitdagende reeks om je persoonlijkheid te ontdekken. Vijf weken ga je met connectie tussen kleur en jezelf aan de slag. Je gaat aan de slag met verschillende materialen.

5 workshops van 2 uur aan €230

 

 

Data: De workshop wordt gegeven wanneer het best past voor je. Neem gerust contact op met info@vigoreshealth.be of 0493/72 77 00. Tot binnenkort, warme groet, Anja

Place to be is Rodestraat 87 in Veurne.

 

WORKSHOP IN GROEP

Je kan kiezen voor een relaxatie workshop of een workshop omtrent persoonlijke groei. Je wilt je vriendinnen eens verwennen met een leuk we- time. Vigores Health komt naar je toe. Min. 6, max. 10 personen.

Genieten, bewegen zonder de rush, ervaren en beleven wat je op het moment zelf. Dan is een workshop volgen bij Vigores Health iets waar je naar uit kijkt.

 

Ontspanning

Welk kleur kleurt je gedachten

De workshop ga je aan de slag met je denken en kleur. Ontsnap even aan de buitenwereld en ontdek op een leuke manier hoe je denken werkt. In elk van ons zit een uniek kleur. Heb jij reeds je kleur ontdekt?
Start: Vanaf woensdag 28 februari 2018
Locatie: bij ViZit, Zuidstraat 30 te Veurne
Prijs: €100 voor 6 sessies, €20/persoon per workschop