Magnesium pakking


Indien je minstens twee van de hieronder vermeldde symptomen herken bij jezelf dan heb je magnesium tekort.
Spierkrampen, stress, depressie, angst, hoofdpijn, huidproblemen, slaapproblemen, gewrichtspijnen, reumatische klachten, menstruatiekrampen, constipatie, grijpen naar chocolade en zout.

Wist je dat magnesium 350 lichaamsprocessen stuurt? Dat magnesium na zuurstof en water de derde levensbehoefte is van het lichaam. En dat magnesium het best wordt opgenomen via de huid om zo naar de cellen te worden gebracht?

 

Magnesium, het mineraal, is belangrijk bij volgende processen:

*Het vormen van gezonde botten
*De ontspanning van de spieren
*De opbouw van lichaamseiwit
*Het verhogen van weerstand tegen stress
*Het versterken van het geheugen en concentratievermogen
*De overdracht van zenuwprikkels
*Ontspanning en het schoonhouden van bloedvaten, voorkoming van bloedstolsels
*Verlaging van je LDL choresterol
*Voor een goede nachtrust
*Heeft een anti – aging effect op de cellen
*Het regelen van het calcuim-, zink-, kaluim-, en vit.D gehalte in je lichaam.

 

Het verschil van opname van magnesium

Het proces van overdracht via de huid naar de cellen gebeurt binnen enkele minuten, snel en heel doeltreffend naar de plaats waar het nodig is. Geen last meer van diarree wanneer de supplementen via de mond worden ingenomen. Je kan via de huid geen overdosis krijgen.

Terwijl bij inname via de mond slechts 20 procent magnesium de cellen bereikt. Wetenschappelijk bewezen dat magnesium chloride 90 tot 100% wordt opgenomen via de huid. Ongeacht de leeftijd.

Een volwassen persoon heeft ongeveer 400 milligram magnesium nodig om goed te kunnen functioneren. Door je lichaamsgewicht, levensstijl, voeding en aandoeningen bereikt je de nodig dosis van 400 milligram niet.

Stappen behandeling

Opwarmen met warme  kompressen – Chromatherapie om te ontspannen – Aanbrengen van de magnesium  – Infrarood – Manuele massage van de voeten of onderbenen of hoofd – Je harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van het lichaam.

 

Sport en magnesium

Reeds aangetoond door gekende sporters dat magnesium heel doeltreffend werkt naar prestaties toe. Geen krampen die je belemmeren om je doel te halen. Wel de nodige kracht om je doel te bereiken. Sporters zijn ook heel tevreden van de magnesium pakking in combinatie van een massage van voeten en onderbenen.

NEEM CONTACT OP

 

Aandachtspunten

Bij de eerste kennismaking kan je een reactie krijgen op je huid. Bij de meeste personen duurt de reactie niet lang. Probeer het eerst uit op een plek.
Magnesium werkt bloeddrukverlagend of bij een trage hartslag
Magnesium is ongevaarlijk. Het gebruik niet combineren met medicatie. Wacht een halfuur.

Copyright, Vigores Health, 2019