Metamorfose massage


 

Wat is metamorfose massage

Metamorfose massage staat voor grote verandering. Metamorfose massage brengt rust, ruimte en helderheid in je gedachten. Het is een zachte massage van de reflexzones op de voeten, handen en het hoofd.

De metamorfose massage kan je inzicht geven van de blokkades die voor en tijdens de zwangerschap, geboorte  of de eerste levensjaren zijn ontstaan. Je draagt een emotionele last, waarvan de oorzaak ligt in de periode hiervoor vermeld.

Onze voeten staan voor beweging. Door de voeten te behandelen brengen we beweging tot stand. Onze handen staan voor handelen. Het uitvoeren van onze plannen en gedachten, onze daadkracht. Ons hoofd staat voor het denken. Daar beginnen onze belangrijkste beslissingen. Zonder de gedachte of wens ontstaat er niets.

De altijd aanwezige levensenergie wordt vrijgemaakt en zorgt voor groei en verandering van binnenuit, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent. Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel, en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht. Oude blokkades,  gedachte patronen, emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen.

 

 

 Metamorfose massage wordt toegepast bij

  • het gevoel van vastzitten, kruispunt in je leven, verdriet, het verliezen van een dierbare, minderwaardigheidsgevoel, angst, piekeren, moeilijk loslaten, stress, … .
  • Maar eveneens bij de eerst keer naar school gaan, een nieuwe job, geboortetrauma’s, een baby verwachten, jonge moeders die onlangs bevallen zijn, een nieuw samengesteld gezin,…

 

Vigores Health komt steeds naar je toe of je verkiest om naar de praktijkruimte te komen. Deze massage kan overal uitgevoerd worden bij mooi weer.  Wil je genieten van een metamorfosemassage, dan kunt je bij Vigores Health terecht voor een afspraak. Indien je wenst kan de methode je ook aangeleerd worden.

Er  wordt gebruik gemaakt van biologische, hoogwaardige producten. Zodat ook zeer gevoelige personen er kunnen van genieten. Afhankelijk van het te bereiken doel en in samenspraak met de klant wordt de behandeling op maat aangeboden.

Houd de speciale acties en de workshops in de gaten. Of wil je samen met je vriendin(en) thuis eens laten verwennen, ook dat kan. Wij zorgen voor alles.

Voor kinderen en oudere mensen is het aangewezen de behandeling van 70 minuten per week, te verdelen over verschillende momenten of dagen. Ook op verplaatsing, zie meer bij afspraken en tarieven.