Ontspannende gezichtsmassage – Shine


Ontspannende gezichtsmassage – Shine

Wanneer heeft er iemand je voor het laatste gezegd dat je straalde? Of voel je je juist uitgeblust?

Je hebt het heel druk in je hoofd. Je holt van her naar der. Me-time klinkt als een chaos ver weg in de verleden tijd. Je ontspannen heeft plaats gemaakt voor er steeds te zijn voor anderen.

Heb je nood om je echt te ontspannen? Wanneer heb jij voor het laatste gestraald? De Vigores Health ontspannende gezichtsmassage laat je ontspannen, genieten en stralen.

Weet je dat je gezicht en hoofd signalen geven van vermoeidheid? Zodat je gezicht een weerspiegeling is van hoe het met je gesteld is. Kies voor SHINE, de ontspannende, energetische en stimulerende gelaatsmassage en straal terug.

Na ons gesprek, wordt er op maat gewerkt. Je geniet van een ontspannende massage op het gezicht. Ondergedompeld in de weldaad van de natuurlijke verzorgingsproducten van Phyto 5 wordt je helemaal ontspannen, vrij van stress kan je er terug verder genieten van je dag.

Je kan kiezen tussen verschillende formules.

  1. Shine, een ontspannende gezichtsmassage met een eenkleurige kleimasker
  2. Shine plus, een ontspannende gezichtsmassage gecombineerd met twee kleimaskers en diepere werking
  3. Beide formules kan je combineren met een andere behandeling naar wens.
NEEM CONTACT OP

 

 

Stappen behandeling

Reinigen met lotion – Ontspannen met warme kompressen  – Aanbrengen van serum en esserine op gelaat en hoofdhuid – aangepast kleimasker aanbrengen – harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van het gelaat – nazorg met Phyto 5 producten op maat. –
Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen. Je straalt.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.
1. Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
2. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
3. Verhoogt de afvoer van toxines
4. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
5. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

Tip

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.

Copyright, 2018 Vigores Health