Ken je reeds de klei, de serums en de behandelingen van Phyto 5?


Ken je reeds de klei, de serums en de behandelingen van Phyto 5?

 

Phyto 5

Phyto 5Het principe is gebaseerd op de 5 elementen: water, vuur, hout, metaal en aarde. Phyto 5 staat voor puurheid, krachtig, diepwerkend en het heeft resultaat. Een gezond evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid zodat je straalt op een natuurlijke manier. Phyto 5 zet je terug in je kracht.

Gericht op een herstel van je energetisch evenwicht. Bevorderend voor je welzijn, gezondheid en uitstraling. Je gezondheid is het meest kostbare.

Schoonheid komt van binnen uit. Er zijn enkele gewoontes in ons dagelijks leven die er voor zorgen dat je minder goed uit ziet. Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.

 

Phyto 5 staat voor relaxatie, ontgifting en stimulatie. Elke product heeft zijn specifieke eigenschappen en werkwijze. Mineralen dringen in je huid en geven je energie een bootst. Je staat terug in je kracht, je voelt de power. Je straalt.

 

Hoogwaardige natuurlijke producten

De natuurlijke producten hebben een unieke samenstelling met een bijzondere energetische werking en een meerwaarde voor een goede huidverzorging en behandelingen met een diepgaand en krachtig resultaat.

De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur , zoals klei, algen, plankton, oligo- elementen( minealen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën rijk aan omega 3, 6, 9.

De producten zijn dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten, is vrij van synthetische parfums, zonder parabenen en draagt de labels Ecocert en Bio. Phyto 5 behandelingen zijn een perfecte match met de werkwijze van Vigores Health. Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke aanpak op maat.

Waarom zijn de producten zo bijzonder? Ze hebben een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op het lichaam als op de emoties.

Dag van vandaag is zorgen voor je welzijn, voor je gezondheid een hele uitdaging. Geef eens een gezond cadeau zodat iemand en/of jezelf. Puur genieten van een weldaad en relaxatie van Phyto 5. Koop nu reeds je cadeau om iemand te verwennen of voor jezelf en geniet van je korting.

 

 

Test

 

 Werkwijze

vigores healthNa je (intake)gesprek kan je genieten van je behandeling. Je ervaart bijzondere geuren, kleuren en sensaties op je buik, rug of gelaat. Of tijdens een lichaamsbehandeling.

Behandeling is steeds op maat.

Moet je ervaren, moet je ondergaan om er enthousiast over te kunnen zijn. Je sluit met Phyto 5 een vriendschap voor het leven.

 

Aankoop Phyto 5 producten

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Liever thuis geleverd? Dat kan, maak gebruik van je code die je verkrijgt bij Vigores Health en ontvang je bestelling de volgende werkdag thuis.

 

Copyright, Vigores Health, 2020