Powerbehandeling met Phyto 5


Een Powerbehandeling met Phyto 5 zet je terug in je kracht!

 

Waarom Phyto 5?

Phyto 5Het principe is gebaseerd op de 5 elementen: water, vuur, hout, metaal en aarde. Phyto 5 staat voor puurheid, krachtig, diepwerkend en het heeft resultaat. Een gezond evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid zodat je straalt op een natuurlijke manier.

Gericht op een herstel van je energetisch evenwicht. Bevorderend voor je welzijn, gezondheid en uitstraling. Je gezondheid is het meest kostbare.

De producten hebben een unieke samenstelling met een bijzondere energetische werking en een meerwaarde voor een goede huidverzorging en behandelingen met een diepgaand resultaat.

De producten zijn dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten, is vrij van synthetische parfums, zonder parabenen en draagt de labels Ecocert en Bio. Phyto 5 behandelingen zijn een perfecte match met de werkwijze van Vigores Health. Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke aanpak op maat.

 

 

Werkwijze

vigores healthNa je (intake)gesprek kan je genieten van je behandeling. Je ervaart bijzondere geuren, kleuren en sensaties op je buik, rug of gelaat.

Phyto 5 staat voor relaxatie, ontgifting en stimulatie. Elke product heeft zijn specifieke eigenschappen en werkwijze. Mineralen dringen in je huid en geven je energie een bootst. Je staat terug in je kracht, je voelt de power. Je straalt.

Moet je ervaren, moet je ondergaan om er enthousiast over te kunnen zijn. Je sluit met Phyto 5 een vriendschap voor het leven.

 

 

Formules Powerbehandeling

  1. De Powerbehandeling omvat een algenvoetbad, klei behandeling op de buik en een voetreflex of een drukpunt hoofd behandeling. Een verwennerij met Phy’ether en esserine. Duur: 1u15
  2. De Powerbehandeling Plus biedt een diepere werking. Keuze uit een combinatie met een drukpunt hoofd-  en schoudermassage of een diepere voetreflex behandeling. Nadat je een powerbehandeling gehad heeft, kan je genieten van een powerbehandeling Plus. Duur: 1u45
  3. De Powerbehandeling Complete. Een complete onderdompeling. Enkel van toepassing nadat je twee powerbehandelingen heeft genoten. Duur: 2u15

 

Aankoop Phyto 5 producten

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.