PRECIOUS anti-stress rugbehandeling


PRECIOUS anti-stress rug behandeling

 

vigores health

Heerlijk ontspannen

Heb je een zittend beroep of een fysiek intense job? Of ben je vermoeid of heb je last van pijnlijke spieren in de rug en schouders? In deze gevallen kan je een overbelasting en pijn ondervinden die je het snelst gewaar voelt in de rug.
De Precious, de Phyto 5 anti-stress rug behandeling biedt ontspanning en zorgt terug voor een goeie energiestroom.

Na het (intake) gesprek kan je genieten van je Precious behandeling op maat. Je krijgt een unieke, ontspannende en stimulerende behandeling.

 

Keuze uit verschillende anti- stress rug behandeling

Er zijn drie mogelijkheden: een anti-stress behandeling, een lenteschoonmaak of werken op je energetische doorstroming. Afhankelijk van jouw rugdiagnose maak ik de juiste keuze. De behandelingen worden steeds uitgevoerd op maat.

1. Rugdiagose en een reflexzone behandeling.
2. Anti- stress behandeling met aangepaste klei. Zo werkt de groene klei harmoniseren op de spieren en zorgt voor de nodige energie. De gele klei heeft een zuiverende werking.
3.Drie kleurenpakking op de rug.

Wil je nog een hoofd- of voetreflex behandeling erbij? Boek je Power Plus behandeling en ervaar de weldaad.

CONTACT

 

Voordelen van een rug behandeling

1. Combinatie van ontspanning en relaxatie
2. Verbetering van bloedcirculatie
3. Losmaken van afvalstoffen
4. Minder stress ervaren
5. Verkwikkend

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Ontspannen van de rug met en warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van verjongingsserum – Aanbrengen van aangepaste kleimasker – harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van de rug – nazorg met Phyto 5 producten op maat. –

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

 

Wat is Chromatherapie?
Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

 

 

 

 

 

Copyright, 2018 Vigores Health