Reconnection


Reconnection

vigores-health-the-reconnection

 

Reconnection is een vrij nieuwe, krachtige vorm van benadering. Om de spanning bij jezelf en de spanning in je spanningsvelden rondom je te verminderen. Met als resultaat dat je meer ontspannen bent, je komt in balans en je meer zelfvertrouwen verkrijgt. Eveneens van toepassing als je je zelfhelend vermogen wilt activeren. In feite kan je het zien als het verkrijgen van een versnelling van je persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

Je weer verbonden voelt met jezelf en daarbij je meer energie  hebt. De stroom van energie die geactiveerd wordt, zorgt voor een terugkeer naar balans op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Eveneens van toepassing tijdens de zwangerschap en het ongeboren kind. Tenslotte kan de  Reconnection  ook op afstand gegeven worden.

 

Reconnection vindt plaats in een vingerknip. Wat tijd vraagt is de tijd die iemand nodig heeft om de verandering te accepteren en dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau. – Eric Pearl-

 

BESTEL NU

Zoals hun baas uit balans kan zijn, kunnen dieren net als mensen uit balans zijn. Ze kunnen lichamelijke, psychische of gedragsproblemen kunnen ondervinden. Dieren nemen veel emoties over van hun baas. De sessie kan en grote rol spelen bij het herstel van dit soort klachten. Wordt toegepast bij paarden en honden.

 

The Reconnection

The Reconnection, ook de persoonlijke Reconnection genoemd, is een buitengewoon krachtige belevenis. Het is een versnelde manier om volledig in balans te komen. Jezelf (her)vinden en je levensdoel te vinden. Tijdens de twee sessie van The Reconnection  word je terug in verbinding gebracht.

Met je kern, wie je bent en de energie van je omringende trillingsniveaus. De geheelwording wordt aanzienlijk geprikkeld. The Reconnection bestaat uit twee langere sessies die binnen 72 uur na elkaar plaatsvinden. Het is aan te raden om vooraf 1 tot 3 reconnectie healings te hebben gehad.

 

Info over de sessie

Tijdens de sessie word je niet aangeraakt. Je ligt in ontspannen houding op een massagetafel met kleding aan. Een tot drie sessies zijn over het algemeen voldoende. Tussentijd van één week. In feite is het resultaat is voor iedereen anders: ontspannend, vooruitgang, inzichten verkrijgen, meer energie, minder stress….

Het werkt op iedere situatie, preventief en curatief. Het mooie er aan is dat de energie geactiveerd wordt tijdens de sessie nog lang doorwerkt.

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

 

 

seo zoekmachine optimaliseren reconnection

Eric Pearl heeft reeds verschillende boeken gepubliceerd. Het eerste boek: ” Heel anderen, Heel je zelf”, is een aanrader voor iedereen wie interesse heeft in Reconnection healing.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1,

ISBN: 1-4019-0210-3.