Relax en Enjoy


Workshop Relax en Enjoy

seo zoekmachine optimalisatie

Je een dag volledig relax voelen,

Je vol energie voelen.

Ken je dit gevoel niet (meer),

Terug in balans komen? Het kan.

Volg een workshop Relax en Enjoy

bij Vigores Health en voel het verschil.

 

 

Wat is relaxatie?

Je lichaam en geest tot ontspanning brengen. Met als doel het verkrijgen van je innerlijke rust, je bent ontspannen.

Hoe ervaren?

Heb je het gevoel dat je leeft op een automatische piloot? In feite dat je niet meer geniet van al dat moois rondom je en wat er op je pad komt? Met als gevolg dat je gespannen bent in plaats van relaxed? Bovendien kan de spanning zo diep zitten dat je onbewuste je blokkeert.

Je leert via verschillende relaxatieoefeningen de stress los te laten en je vermoeidheid te verminderen. Terug in je innerlijke rust komen, in balans zijn. Je batterijen laden weer op. Je leeft weer, je focus is terug.

Heb je het eens moeilijk, weet dan dat het een passage is iets die voorbij gaat. Een workshop help je bij je doel om stress te verminderen. Relaxatie hoeft niet altijd een passieve vorm aan te nemen.

Wil je dit ook ervaren kom dan naar de workshops van Vigores Health. In de workshop Relax en Enjoy komt je tot rust, zodat je weer kan genieten! Ik heb er alvast zin in! Ben je geïnteresseerd?  Data en place to be kan je terug vinden bij dat activiteitenkalender.

Ja, ik wil leren me te ontspannen

Voor wie van toepassing?

Last van stressklachten, piekeren, spierspanningen, overspannen, burn-out. Je bent overwerkt, moeite om te focussen, je concentreren lukt moeilijk, je vergeet veel. Je bent moe, prikkelbaar, weinig energie. Slapen verloopt moeizaam, je wilt je meer relaxeren.

 

Aanbod

Bij Vigores Health kan je gebruik maken van

  1. Relax en Enjoy: individuele relaxatie sessie. In de praktijk of aan huis. Regio zie bij afspraken en tarieven.
  2. Relax en Enjoy: in groep
  3. Totaaltraject: Traject stress ombuigen naar energie
BOEK NU