SHINE ontspannende gezichtsmassage


SHINE ontspannende gezichtsmassage

Wanneer heeft er iemand je voor het laatste gezegd dat je straalde? Of voel je je juist uitgeblust?

Je hebt het heel druk in je hoofd. Je holt van her naar der. Me-time klinkt als een chaos ver weg in de verleden tijd. Je ontspannen heeft plaats gemaakt voor er steeds te zijn voor anderen.

Heb je nood om je echt te ontspannen? Wanneer heb jij voor het laatste gestraald? De Vigores Health ontspannende gezichtsmassage laat je ontspannen, genieten en stralen.

Weet je dat je gezicht en hoofd signalen geven van vermoeidheid? Zodat je gezicht een weerspiegeling is van hoe het met je gesteld is. Kies voor SHINE, de ontspannende, energetische en stimulerende gelaatsmassage en straal terug.

Na ons gesprek, wordt er op maat gewerkt. Je geniet van een ontspannende massage op het gezicht. Ondergedompeld in de weldaad van de natuurlijke verzorgingsproducten van Phyto 5 wordt je helemaal ontspannen, vrij van stress kan je er terug verder genieten van je dag.

Wil je nog meer stralen? Je kan kiezen voor de combinatie van de ontspannende, energetische en stimulerende gelaatsmassage met een drukpuntmassage op het hoofd of met een andere relaxatie behandeling. Zodat je nog meer ontspannen wordt.

 

NEEM CONTACT OP

Tip

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.

Copyright, 2018 Vigores Health