Stress en burn-out coaching


Stress en burn-out coaching

vigores-health-coaching

 

Een gezonde stress portie heb je nodig om je doel te bereiken. Wordt de stress chronisch dan spreekt je van burn-out. Burn-out is dus geen ziekte, wel een syndroom met het lichamelijk, psychische en sociale kenmerken. Het is een gevolg van langdurige overbelasting. Vroeger werd de oorzaak bij het werkgebeuren gelegd. Nu spreekt men meer van een combinatie van werk en thuissituatie.

Wat is nu het verschil tussen depressie en een burn-out? Depressie is een stemmingsstoornis, burn-out is een stoornis in de energie.

Vigores Health slogan, stress ombuigen naar energie, is de rode draad bij het coaching en lichaamswerk.  Kom terug in je kracht, leer je grenzen te respecteren, de signalen van je lichaam te herkennen. Door middel van individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en relaxatie met verschillende werkwijze ga je voor een zelfbewust groeiproces. Wordt terug baas van je eigen lichaam.

 

 

 

Sta jij in je kracht?

Herken je het scenario vijf voor twaalf? Jezelf verliezen, je vecht tegen de tijd, je kracht is afwezig. Negeer jij de signalen van je lichaam? Ervaar je het volgende:

-) Leef je op automatische piloot? Het gevoel hebben van vastzitten,

-) Je energiepeil is laag: vermoeidheid, snel piekeren, levensvreugde is minder aanwezig,

-) Meer lichamelijke klachten,

Streef je naar een burn-out? Geloof me daar wil je niet heen.

 

Het mooie is dat jij terug kan staan in je kracht. Laat Vigores Health je middel zijn om terug in je kracht te staan en je pad te volgen. Ervaar geluk en leer om te gaan met stress. Vigores Health biedt persoonlijke ontwikkeling, lichaamswerk en workshops aan. De slogan van Vigores Health is dan ook stress ombuigen naar energie.

Vigores Health biedt individuele coaching, trajecten en workshops aan.  Je gaat aan de slag met je twijfels, angsten en onzekerheden. Zodat je groeit naar de beste versie van jezelf!

Vigores Health coaching helpt je om de knoop van gedachten en patronen te ontwarren. Je gaat voor een positieve verandering in je persoonlijke groei. Je hervindt je energie en je leeft terug op.

 

WERKWIJZE

 

 

ERVARING

Als jaren leidinggevende in de ouderenzorg, merkte ik dat de ene schakel veel invloed kan hebben op ander schakels. Veel personen in mijn omgeving en externe actoren vermelden dat het begeleiden en het coachen echt iets voor mij was. De link naar een totaalaanpak en het coachen werd een feit.

In 2016 volgde een opleiding als stress en burn-out coach. Goede aanvulling met mijn persoonlijke ervaring bij stress en burn-out. Mijn kracht ligt er in om door een luisterende oor, in een vertrouwenssituatie, de personen concrete haalbare doelen en een dagelijkse attitude te bereiken.