Traject Terug in Je Kracht


Traject Terug in Je Kracht

 

Wat is je eigen kracht?

Je kracht is wat je sterk maakt. Wat je zelfvertrouwen geeft. Wat er voor zorgt dat je voor jezelf durft te kiezen. Wat er toe leidt dat je in contact staat met jezelf en je pad kan volgen. Je weet wat je wil en je gaat er voor. Je ziet de imperfectie in de perfectie.

 

Voor wie?

Je hebt baat bij het volgen van het traject als je verandering wilt in één van volgende aspecten:

  • Je bent een perfectionist. Je voelt vaak een druk en onrustig moment in je leven. Genieten van het moment is moeilijk.
  • Je steekt veel tijd in het zorg dragen voor anderen. Zelfs weet je niet meer wat je leuk vind, wat je energie heeft.
  • Je verliest veel tijd aan piekeren. Wat je trouwens niks opbrengt.
  • Probeer jij alles in goeie banen te leiden.
  • Ben jij onzeker wat men denkt over je en spelen je gedachten een grote rol?
  • Heb je last bij het maken van keuzes? Is het steeds een harde noot om te kraken zonder dat je schuldgevoelens krijgt.
  • Hoe je een positieve omgeving rondom jou creëert.
  • Kan jij moeilijk loslaten wat anderen over je denken?

 

Traject

Terug in Je Eigen Kracht traject geef ik je de tools om je persoonlijke leiderschap te nemen en je gedachtegang te leren leiden zodat je eindelijk het leven kan creëren dat je écht wilt. Je wilt een geweldig leven leiden dan is dit traject iets voor jou.

In telkens vier sessies van twee uur voor het coaching gedeelte herschrijf je je verhaal, ontdek je overtuigingen, doorbreek je patronen, kies je onvoorwaardelijk voor jezelf en creëer je stap voor stap je droomleven. Gekoppeld aan telkens drie sessies van één uur ervaar je op een heel ontspannen en diepgaande werking hoe je lichaam de verbinding maakt en terug contact maakt met je kracht.

Of je gaat voor 5 sessies van 2 uur met een uur van reflectie wanneer jij het nodig hebt. Kan telefonisch of via Skype.

Angst om te falen houd je niet meer tegen. Perfectionisme heb je een plaats kunnen geven en losgelaten. Je komt meer in je kern wie je wil zijn, hoe je wilt voelen en wat je wilt bereiken.

Doe mee met de Terug In Je Eigen Kracht traject. Leid het leven waarvan je altijd al voelde dat je het wilde leiden. De totale aanpak van coaching en lichaamswerk werkt als een procesversneller. Je maakt een onvergetelijke reis waarvan de resultaten nog lang nazinderen.

Wanneer je geïnteresseerd bent om samen met mij 1-op-1 aan de slag te gaan stuur me dan even een mailtje dan plannen we een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten in.

IK GA VOOR VERANDERING

 

Ben je benieuwd naar de resultaten van eerdere deelnemers? Lees hieronder hun ervaringen.

“Eerst wist ik niet wat ik kon verwachten wat een procesversneller zou doen met mij. Toch de stap gezet en ik kreeg veel meer dat ik had verwacht. Na mijn traject te hebben gevolgd met Anja sta ik veel krachtiger in het leven. Zowel het coaching gedeelte en de behandelingen op maat hebben me op een korte periode gebracht waar ik voordien enkel kon van dromen.”

“Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele, positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.”

“Unieke en diepgaande ervaring. Zowel het coaching als het relaxatie gedeelte. De twee verstrekken elkaar heel sterk. Bedankt Anja voor de hartelijke reis.

 

Tarief

Copyright, Vigores Health, 2020