Vitaliteitsbehandeling


De vitaliteitsbehandeling zorgt er voor dat je terug in je kracht komt

Herken je het volgende? Je hebt minder power, minder energie en je sleept je van hier naar daar. Je wilt terug je energie voelen stromen en kunnen doen wat je graag doet. Maar het lukt je niet. Dan is het tijd voor een vitaliteitsbehandeling.

De vitaliteitsbehandeling is een boots voor je energie. En dat voel je. Zelfs nog dagen na de behandeling. Voor wie van toepassing? Bij stress, burnout, emoties, overspannen zijn, moeilijk kunnen slapen, menopauze of gewoon om jezelf te verwennen. Kom terug in je kracht en in balans.

 

Keuzes uit verschillende vitaliteitsbehandelingen

Phyto 5

Je kan kiezen tussen twee vitaliteitsbehandeling. Je hebt een vitaliteitsbehandeling met een tijdsduur van 1u.

Indien de stress symptomen sterk aanwezig zijn, krijg je direct een vitaliteitsbehandeling met een diepere werking, specifiek gericht naar je problemen. Bij deze behandeling worden extra producten gebruikt en meer manuele technieken toegepast. Duur: 1u30

Het op maat werken wordt door de klanten enorm gewaardeerd. En hoe dieper er kan gewerkt worden, hoe meer resultaten dat je verkrijg.

 

 

Stappen behandeling

Genieten van een algenvoetbad – Ontspannen van de buik of rug met en warme kompressen – Losmaken van de buik of rug met behulp van verjongingsserum – Aanbrengen van aangepaste kleimasker – Manuele reflexzone behandeling van de betreffende zones, buik of rug, hoofdhuid of voeten met aangepast producten-Harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van de rug – Nazorg met Phyto 5 producten op maat

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

Bestel je behandeling

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel van heel je lichaam die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen. Je hebt het gevoel dat je op wolkjes loopt. Je hoofd is ont-stress en je schouders zijn ontspannen.

De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

De Phyto 5 kleimaskers zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. Doordat de klei niet opdroogt. Zo kan de huid verder ademen en zorgt de klei voor een soepel effect.

 

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

• Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
• Versnelt zichtbaar de celgeneratie
• Verhoogt de afvoer van toxines
• Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
• Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

Copyright, 2019, Vigores Health