Vitaliteitsbehandeling


De vitaliteitsbehandeling 

Herken je het volgende? Minder power, minder energie. Je sleep je van hier naar daar. Je wilt terug je energie voelen stromen en kunnen doen wat je graag doet. Maar het lukt je niet. Dan is het tijd voor een vitaliteitsbehandeling. Zodat je terug in je kern, in je kracht komt te staan.

De vitaliteitsbehandeling is een boots voor je lichaam. En dat voel je. Zelfs nog dagen na de behandeling.

 

Voor wie van toepassing?

  1. Bij stress, burnout, oververmoeid, moeilijk kunnen slapen, moeilijk loslaten.
  2. Welke twee actoren bepalen voor een groot deel je gemoedstoestand? Het zijn je emoties en je hormonen. Twee actoren die niet te onderschatten zijn.
  3. Gewoon om jezelf te verwennen of een beter algemeen welzijn te verkrijgen.

Phytho 5 behandelingen zorgen ervoor dat je terug je innerlijke rust vindt. Kom terug in je kracht. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

 

 

Vitaliteitsbehandeling op maat

Phyto 5

Je vitaliteitsbehandeling duurt 1uur. Wil je langer genieten of ga je voor een diepere werken dan is de tijdsduur, 1u30.

Bij deze behandeling worden extra producten gebruikt en meer manuele technieken toegepast.

Na het intake gesprek wordt de vitaliteitsbehandeling uitgewerkt op maat. Nadien wordt er steeds opbouwend gewerkt.

Het op maat werken wordt door de klanten enorm gewaardeerd. De diepere inwerking zorgt voor gerichte en meer resultaten.

 

 

Stappen behandeling

Genieten van een algenvoetbad – Ontspannen van de buik of rug met warme kompressen – Losmaken van de buik of rug met behulp van serum – Aanbrengen van aangepaste kleimasker – Manuele reflexzone behandeling van de betreffende zones met aangepast producten – Harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Diepere werking met de biostimulator – Reinigen van de buik of rug – Nazorg met Phyto 5 producten op maat

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

Bestel je behandeling

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel van heel je lichaam die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen. Je hebt het gevoel van een weldoende ontspanning.

De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel en de biostimulator verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

De Phyto 5 kleimaskers zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. Doordat de klei niet opdroogt. Zo kan de huid verder ademen en zorgt de klei voor een soepel effect.

Nog andere eigenschappen van de vitaliteitsbehandeling:

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

De combinatie met de chroma en de biostimulator zorgen voor een diepere werking.

 

 

 

Copyright, 2019, Vigores Health