Voetreflexologie


Voetreflexologie                  

vigores-health-voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Door drukpunten en de reflexzones op de voet te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren. De organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bovendien activeert je met voetreflexologie je natuurlijke genezingsproces en daarbij de energie doorstroming van je lichaam.

Waarom kiezen voor voetreflexologie?

In feite is een voetreflex behandeling een unieke methode om het evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Bovendien verkrijg je dat je lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht wordt nagestreefd. Daarbij wordt met een voetreflex behandeling de gehele mens benaderd. Ten slotte is het een manier van zelf gewaarwording.

Je voeten dragen je lichaam. Bovendien brengen je voeten je overal naar toe. In feite krijgen ze het meest te verduren. Ten eerste een reden om je voeten eens te verwennen met een voetmassage of een voetreflex behandeling. Ten tweede breng je jezelf in balans met een massage of behandeling. Daardoor breng je jezelf terug in balans. Dus verwen je voeten en voel immers het verschil.

 

Leuk om te geven als cadeaubon, zalig om te ontvangen. Mogelijkheid om te combineren met een keratine behandeling aan de handen.

Je kan kiezen tussen een diepgaande therapeutische of een relaxerende behandeling. Afhankelijk van je behoefte.

VERWEN JEZELF

 

 Me-time is zorgen voor jezelf

Bovendien is in balans komen een mooi geschenk dat jezelf kan geven. Ten eerste ben je meer ontspannen, meer in balans. Ten tweede je krijgt verlichting van je klachten of het verkrijgen van positieve gedragsveranderingen.

Hierbij kan Vigores Health je helpen. In feite reageert iedereen reageert op de behandeling op zijn eigen, unieke manier. Soms kan er een opflakkering van de klachten optreden voordat deze verminderen of verdwijnen. Dit is heel normaal.

Vigores Health heeft bewust gekozen om te werken met hoogwaardige biologische producten. In feite heeft jong en oud baat erbij. Afhankelijk van het te bereiken doel en in samenspraak met de klant wordt de behandeling op maat aangeboden.

Samen relaxen

Bovendien kan  je samen met je vriendin(en) of partner thuis eens laten verwennen, ook dat kan. Vigores Health zorgt voor alles. Vigores Health komt daarbij naar je toe. In de regio Veurne, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort. Tenslotte kan je verkiezen om langs te komen in de praktijkruimte. Houd de acties en de workshops in de gaten.

Beroepsgeheim is bij elke uitvoering van toepassing, zie algemene voorwaarden. Prijzen vind je bij tarief relaxatie.

 

Toepassing  voetreflex behandeling

 • Relaxatietherapie
 • Bij uitputting, zowel lichamelijk als geestelijk, zoals bij stress en burn-out
 • Bij concentratie gebrek, slaapstoornissen, depressie, nervositeit en verdriet
 • Problemen met bloedsuikerwaarden, cholesterol, voeding, alcohol en nicotine verslaving
 • Last van onzekerheid, angst, zorgen en schuldgevoelens hebben, frustraties voelen, angst aanvallen
 • Bij een te hoge bloeddruk
 • Verhogen van immuniteit
 • Maag en/of de darmen klachten
 • Problemen met migraine
 • Leren leven in het Nu moment, het leren loslaten van het verleden
 • Bij de menopauze

 

Ideaal gedurende drie weken, daarna één maal per maand. Regelmaat heeft een beter resultaat.

Hou er rekening mee dat een voetreflex behandeling ondersteunend werkt. Opvolging bij arts of specialist blijft noodzakelijk bij ernstige aandoeningen.

 

Wist je dat Partena een terugbetaling voor reflexologie voorziet?

Zo geniet je van een tegemoetkoming tot €60 per persoon per kalenderjaar. Want je krijgt 10 euro per sessie terugbetaald met een maximum van 60 euro per kalenderjaar.