Voetreflexologie


Voetreflexologie               

Wat is voetreflexologie?

Voel je dat jezelf sleept van hier naar daar in plaats dat je loopt op wolkjes? Zoek je naar een ontspannend gevoel en meer evenwicht in je lichaam en in je emoties? Dan is een voetreflex behandeling iets voor jou.

Bij voetreflexologie wordt gewerkt op de reflexzones en de acupunctuurpunten op de voet. Je krijgt een persoonsgerichte behandeling die het best bij je past.

De voetreflexologie kan gebruikt worden voor een diepe relaxatie, ervaar en geniet van de ontspanning of bij bepaalde klachten. Pure, hoogwaardige producten worden gebruikt, zodat iedereen kan genieten van het effect van een voetreflex behandeling.

Leuk om te geven als cadeaubon, zalig om te ontvangen. Mogelijkheid om te combineren met een andere relaxatie formule. Meer info vind je terug op vitaliteitsbehandeling.
Ik wil me ontspannen

 

Waarom kiezen voor voetreflexologie?

In feite is een voetreflex behandeling een unieke methode om het evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Door drukpunten en de reflexzones op de voet te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren. De organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bovendien activeert je met voetreflexologie je natuurlijke genezingsproces en daarbij de energie doorstroming van je lichaam.

 

Toepassing voetreflex behandeling

 • Relaxatietherapie
 • Bij uitputting, zowel lichamelijk als geestelijk, zoals bij stress en burn-out
 • Bij concentratie gebrek, slaapstoornissen, depressie, nervositeit en verdriet
 • Problemen met bloedsuikerwaarden, cholesterol, voeding, alcohol en nicotine verslaving
 • Last van onzekerheid, angst, zorgen en schuldgevoelens hebben, frustraties voelen, angst aanvallen
 • Bij een te hoge bloeddruk
 • Verhogen van immuniteit
 • Maag en/of de darmen klachten
 • Problemen met migraine
 • Leren leven in het Nu moment, het leren loslaten van het verleden
 • Bij de menopauze

Voor het beste effect boek je best 1 sessie gedurende drie weken, daarna één maal per maand. Regelmaat heeft een beter resultaat. Hou er rekening mee dat een voetreflex behandeling ondersteunend werkt. Opvolging bij arts of specialist blijft noodzakelijk bij ernstige aandoeningen.

 

Of je kiest voor deze formules

*Luxe voetreflex behandeling: Laat je voeten eens extra verwennen. Je verwenbeurt start met een algenvoetbad. Daarna kan je genieten van het diepgaande effect van de manuele behandeling in combinatie van het chromatoestel/biostimulator. Je krijgt erboven op nog een drank en iets extra erbij.

*Voetreflex en magnesium pakking van de onderbenen: Heb je last van krampen bij het slapen, stappen of lopen? Dan heb jij baat bij een magnesium pakking . Ook heel doeltreffend wanneer je veel stress heeft. Want het voelt heel ongemakkelijk aan als de krampen je beperken in je dagelijks leven. Na deze behandeling loopt je op wolkjes. Je voeten en onderbenen worden verwent met een voetbad – voetreflex – magnesium pakking van voeten en onderbenen. Bekijk ook de volledige Magnesium pakking

*Metamorfose massage: Een zachte massage op specifieke reflexzones op voeten, handen en hoofd. Je komt in contact met de mogelijkheden die aanwezig zijn. Patronen, verstoringen, blokkeringen worden verwijderd, zodat je kan zijn wie je werkelijk bent. Heel mooi resultaat bij personen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces. Meer over Metamorfose massage

 

 Me-time is zorgen voor jezelf

Eens tijd maken voor jezelf, jezelf eens verwennen. Je me-time momenten in plannen en ervan genieten. Na een uurtje reeds voelen welke zalige, rustgevend gevoel je ervaart. Je voelt het verschil, de verandering dat een voetreflex behandeling met je doet.

Je zet je stress om in een zalig relaxed gevoel. Hierbij kan Vigores Health je helpen. In feite reageert iedereen reageert op de behandeling op zijn eigen, unieke manier. Soms kan er een opflakkering van de klachten optreden voordat deze verminderen of verdwijnen. Dit is heel normaal.

Beroepsgeheim is bij elke uitvoering van toepassing, zie algemene voorwaarden. Prijzen vind je bij tarief relaxatie.

 

Wist je dat Partena een terugbetaling voor reflexologie voorziet?

Zo geniet je van een tegemoetkoming tot €60 per persoon per kalenderjaar. Want je krijgt 10 euro per sessie terugbetaald met een maximum van 60 euro per kalenderjaar.

Copyright, Vigores Health, 2020