Voetreflexologie


Voetreflexologie               

vigores-health-voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Door drukpunten en de reflexzones op de voet te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren. De organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bovendien activeert je met voetreflexologie je natuurlijke genezingsproces en daarbij de energie doorstroming van je lichaam.

Waarom kiezen voor voetreflexologie?

In feite is een voetreflex behandeling een unieke methode om het evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Bovendien verkrijg je dat je lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht wordt nagestreefd. Daarbij wordt met een voetreflex behandeling de gehele mens benaderd. Ten slotte is het een manier van zelf gewaarwording.

Je voeten dragen je lichaam, ze brengen je overal naar toe. En vaak krijgen ze het meest te verduren.

Een reden om je voeten eens te verwennen met een voetreflex behandeling. Bovenop breng je jezelf in balans met een voetreflexbehandeling.

Je kan kiezen tussen een diepgaande therapeutische of een relaxerende behandeling. Afhankelijk van je behoefte.

Leuk om te geven als cadeaubon, zalig om te ontvangen. Mogelijkheid om te combineren met een andere relaxatie formule. Meer info vind je terug op Powerbehandeling met Phyto 5.

VERWEN JEZELF

 

 Me-time is zorgen voor jezelf

Eens tijd maken voor jezelf, jezelf eens verwennen. Je me-time momenten in plannen en ervan genieten. Na een uurtje reeds voelen welke zalige, rustgevend gevoel je ervaart. Je voelt het verschil, de verandering dat een voetreflex behandeling met je doet.

Je zet je stress om in een zalig relaxed gevoel. Je kan op wolkjes lopen of je zet stappen. Een voetreflexbehandeling heeft een positieve inwerking op lichamelijke en emotionele gewaarwordingen.  Ten tweede je krijgt verlichting van je klachten of het verkrijgen van positieve gedragsveranderingen.

Hierbij kan Vigores Health je helpen. In feite reageert iedereen reageert op de behandeling op zijn eigen, unieke manier. Soms kan er een opflakkering van de klachten optreden voordat deze verminderen of verdwijnen. Dit is heel normaal.

Vigores Health heeft bewust gekozen om te werken met hoogwaardige biologische producten. In feite heeft jong en oud baat erbij. Afhankelijk van het te bereiken doel en in samenspraak met de klant wordt de behandeling op maat aangeboden.

Beroepsgeheim is bij elke uitvoering van toepassing, zie algemene voorwaarden. Prijzen vind je bij tarief relaxatie.

 

 Of kies je voor deze reflex behandelingen 

 • Metamorfose massage: Een zachte massage op specifieke reflexzones op voeten, handen en hoofd. Je komt in contact met de mogelijkheden die aanwezig zijn. Patronen, verstoringen, blokkeringen worden verwijderd, zodat je kan zijn wie je werkelijk bent. Heel mooi resultaat bij personen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces.
 • Behandeling bij zware benen: Heb je last van zware benen? Ten gevolge van het uitoefenen van je zwaar beroep of heb je een staand beroep? Cross je van hier naar daar? Ook ideaal na een sportprestatie. Na deze behandeling loopt je op wolkjes. Je voeten en onderbenen worden verwent met algenproducten – serums – ontspannende massage van voeten en onderbenen.

Toepassing  voetreflex behandeling

 • Relaxatietherapie
 • Bij uitputting, zowel lichamelijk als geestelijk, zoals bij stress en burn-out
 • Bij concentratie gebrek, slaapstoornissen, depressie, nervositeit en verdriet
 • Problemen met bloedsuikerwaarden, cholesterol, voeding, alcohol en nicotine verslaving
 • Last van onzekerheid, angst, zorgen en schuldgevoelens hebben, frustraties voelen, angst aanvallen
 • Bij een te hoge bloeddruk
 • Verhogen van immuniteit
 • Maag en/of de darmen klachten
 • Problemen met migraine
 • Leren leven in het Nu moment, het leren loslaten van het verleden
 • Bij de menopauze

 

Ideaal gedurende drie weken, daarna één maal per maand. Regelmaat heeft een beter resultaat.

Hou er rekening mee dat een voetreflex behandeling ondersteunend werkt. Opvolging bij arts of specialist blijft noodzakelijk bij ernstige aandoeningen.

 

Wist je dat Partena een terugbetaling voor reflexologie voorziet?

Zo geniet je van een tegemoetkoming tot €60 per persoon per kalenderjaar. Want je krijgt 10 euro per sessie terugbetaald met een maximum van 60 euro per kalenderjaar.

Copyright, Vigores Health, 2018