Wandelcoaching


Wandelcoaching

  In elke wandeling in de natuur zal je meer ontvangen dan je zoekt. – John Muir

 

Voor wie?

Je bent graag in de natuur en je hebt als voorkeur om je loopbaanvraag te verwerken in de natuur. Jij heeft aan waar je verandering wilt brengen in je loopbaan. Loopbaanvragen of patronen waar je vastloopt. Waar word jij blij van? Wat geef je energie? Omdat een gesprek vaak gemakkelijker verloopt tijdens een wandeling biedt Vigores Health wandelcoaching aan.

Ik zal je helpen om meer richting te geven bij je loopbaanvraag. Combineer loopbaanbegeleiding en het graag vertoeven in de natuur. Ontdek de meerwaarde hiervan.

Je komt in beweging zowel fysiek als mentaal. Het levert je betere en snellere resultaten doordat je het andere inzichten krijgt of in beweging komt. Je krijgt terug de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verder te gaan. Stevig staat je in je schoenen, waardoor je weer het vertrouwen en de inspiratie hebt om je eigen koers te bepalen.

Beweging staat voor verandering wat je vasthoudt of waar je vastzit. Je wordt aangenaam geprikkeld, je zintuigen worden actief en je laat je denken rusten. Je voelt en geniet van de prachtige natuur. Het is een krachtige vorm van persoonlijke groei met de natuur als inspiratiebron.

Je wordt bewuster van het verschil dat zelfs een klein beetje lichaamsbeweging kan maken. Het verkrijgen van meer zuurstof zorgt er voordat je meer frisse en nieuwe inzichten krijgt omtrent je loopbaan en je ze vlug en gemakkelijk eigen maakt. Je zet stappen.

 

 

Formules

Bij Vigores Health kan je terecht met je loopbaanvraag voor een loopbaanbegeleiding 1 op 1. Een bijzonder en verrijkende ervaring . Vraag er me ernaar bij een informatieve babbel. Vigores Health is aangesloten bij Pygmalion, een erkende partner van loopbaanbegeleiding van de VDAB.

Naast de loopbaanbegeleiding biedt Vigores Health ook wandelworkshops rond één thema aan. Een persoonlijk gesprek met mij vooraf maak dat de workshop aanvoelt als een exclusieve belevenis. Bij de workshops kan je reeds deelnemen als er min. 6 personen tot max. 10 deelnemen. De workshops duren 2 uur.

 

CONTACT

 

Hoe je loopbaancheques aanvragen?

 

Waar?

Aan onze prachtige Belgische kust, in een bos of in een ander mooi natuurgebied.

 

Wanneer?

Je kan gans het jaar wandelcoaching aanvragen.

 

Copyright, Vigores Health, 2020