Wandelcoaching


Wandelcoaching

In elke wandeling in de natuur zal je meer ontvangen dan je zoekt. – John Muir

De kracht van het wandelen, de aanwezigheid van de natuur in al zijn aspecten. Even loskomen van de zorgen en taken van alledag, even je hoofd leegmaken. De natuur gebruiken als extra hulpbron om terug dichter bij jezelf te komen, om frisse en nieuwe inzichten te krijgen op je levensvragen.

Je angst of piekeren los laten om vervolgens stappen te zetten. Beweging staat voor verandering wat je vasthoudt of waar je vastzit. Je wordt aangenaam geprikkeld, je zintuigen worden actief en je laat je denken rusten. Je krijgt een natuurlijke bootst met een extra portie zuurstof en energie.

Je voelt en geniet van de prachtige natuur. Het is een krachtige vorm van persoonlijke groei met de natuur als inspiratiebron. Je wordt geïnspireerd door de kracht en creativiteit van de natuur. Je voelt je terug verbonden met de natuur en het helpt je om in het nu moment te blijven.

 

Aanbod

Aan de slag gaan met je loopbaanvraag kan 1 op 1 of in groep van maximum 8 personen. Je bezorgt me je loopbaancheques en we gaan er voor. Hoe je loopbaancheques aanvragen?

 

Waar?

Aan onze prachtige Belgische kust of in een bos.

 

Wanneer?

Je kan gans het jaar wandelcoaching aanvragen.

 

Duur?

Je kan kiezen tussen een tijdstip van één uur of van twee uur.

Thema’s

Is nog in verwerking

Copyright, Vigores Health, 2019