Werkwijze


Werkwijze

Je staat centraal in het traject. Tijdens de individuele coaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen… dingen waar je op vast loopt. Samengaan we op zoek naar de rode draad doorheen je werk.

Je vraagstuk wordt vervangen door je loopbaandoel. Loopbaancoaching is een proces, een weg dat je maakt. Waarbij je loopbaancompetenties centraal staan en je meer zicht krijgt hoe je kan je plaats hebben op de arbeidsmarkt doormiddel van je verkennend onderzoek van de interne en externe arbeidsmarkt.

*Loopbaancheque 1: Intake en uitwerken van je loopbaanvraag. Waar loopt jij tegen aan? Tijdsduur: 4u
*Loopbaancheque 2: Dieper uitwerken en specifieke gericht op jouw loopbaanvraag. Tijdsduur: 3u

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Ook zaterdagvoormiddag kan je terecht bij Vigores Health voor loopbaanbegeleiding.

GRATIS INFOGESPREK

Loopbaancoaching van Pygmalion is erkend partner door de VDAB. http://pygmalion-loopbaanbegeleiding.be/

Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld. Loopbaancoaching is specifiek gericht naar het ontwikkelen van je loopbaancompetenties, zodat je er sterker komt te staan in je huidige job of naar de arbeidsmarkt.

Door mijn werkervaring als voormalig hoofdverpleegkundige en leerkracht heb ik connectie met de sociale sector en het onderwijs.

Ik garandeer jou een persoonlijke en professionele aanpak, gekenmerkt door een unieke en een dynamische, positieve benadering van jouw loopbaanvraagstuk. Samen met jou wordt gekeken naar je talenten, passies, competenties, drijfveren en waarden. Zodat je meer inzichten en meer mogelijkheden verkrijgt.

Met volle overgave en creativiteit word je gecoacht en net die andere gedachte kan je carrière een boost geven! Op een prettige manier (samen) doelen stellen en de weg naar beweging inzetten. Je wordt aangemoedigd om op eigen kracht de antwoorden te vinden.

Wat er gezegd wordt tijdens je individueel traject is vertrouwelijk. Je kan in alle vrijheid zeggen wat je knelpunten zijn.

 

 

 

Copyright, Vigores Health, 2020