Werkwijze


 WERKWIJZE

vigores-health-coachingVigores Health biedt coaching aan om je persoonlijke ontwikkeling te optimaliseren. Meer kracht te verkrijgen en om een verbinding te maken met jezelf en de ander.

Je kan gebruik maken van het aanbod van Vigores Health coaching in een afzonderlijke deel die je het meest aanspreekt of je gaat voor de totale aanpak.

De totale aanpak is een combinatie van coaching en lichaamswerk en ondersteuning tot de volgende sessie voor individuele coaching. Ieder persoon is uniek, het traject is dan ook voor iedereen anders.

 

 

Vigores Health zorgt er voor dat je terug straalt van binnen en van buiten.

Zet je terug in je kracht en geniet met volle teugen!

 

Stress en burn-out overheersen de maatschappij. Een gezonde portie stress kan je iets moois creëren. Een overgeladen portie stress kan je ervaren als een zware blok aan je been, die je verhindert stappen te zetten. Het kan zelf leiden tot een burn-out. Geloof me het laatste wil je niet mee maken. Stress en een burn-out die bepalen hoe je leven eruit ziet.

Krijg jij alles gedaan wat je graag doet? Komen je dromen uit of heb je eerder het gevoel dat je jezelf niet meer herkent. Je sleurt je van hiernaar daar en hoopt steeds dat het een beetje beter zal gaan.

Wat een pijn voelt je elke dag, opgesloten zijn in je eigen lichaam. Met de vraag hoe je eruit kan geraken. Wat blokkeert je levensenergie? Hoe komt het dat je elke dag moe bent? Je hebt weeral geen zin heeft om iets leuks te doen met je gezin omdat je gewoon geen energie hebt om het uit te voeren? Hoe je het ervaart dat je eten klaarmaken een last is voor je?

Je begint jezelf af te vragen wat voor iemand ben ik. Waar houd je nog van? Je wilt zoveel doen als je een burn-out hebt. Het lukt je gewoon niet. Heel confronterend.

Lees mijn verhaal. Hoe ervaar je een burn-out?

Wat doet stress met je? Je voelt je op verschillend manieren leeggezogen. Je dient op allerlei vlakken, zowel als partner, ouder, zoon of dochter zijn, werknemer of werkgever, ….er te zijn. Te tonen wie je bent, wat je bent en voor wat je staat. Je leeft in een patroon of in een rol en de soap gaat verder. Elke aflevering zit jij in een rol. Het begin met enkele kleinigheden.

Je weet niet meer waar je iets gelegd hebt, je vertrekt met je auto voor een samenkomst en je arriveert op een heel andere plaats van de afspraak. Tot er iemand je attent maakt dat het niet zo verder kan. Je lichaam geeft signalen gegeven en dan op het moment wanneer je het kan missen, gebeurt het. En dan is het te laat? Nee, luister naar je lichaam.

 

Frequentie

Soms kunnen drie gesprekken al genoeg zijn. Bij meer ondersteuning kunnen zes à negen gesprekken reeds volstaan. Overleg gebeurt steeds in overleg met de klant. Je verkrijgt een andere visie om de hardnekkige blokkades en overtuigingen om te zetten in dagelijkse positieve handelingen.

Bij Vigores Health coaching wordt er gebruik gemaakt van verschillende methodieken. Je gaat actief aan de slag.

 

Formules

Verschillende formules worden aangeboden naar relaxatie en het terug vinden van je kracht.

Relaxatie