SAFINA women’s special


Safina Women’s special behandeling. Een kleipakking op maat aangeboden.

 

 

Waarom gekozen voor de naam Safina? Safina betekent gouden bloem in het Amhaars. Een vrouw is elk op zich zelf een gouden bloem. Door een of ander situatie kan de kleur en de vorm van de bloem veranderen. Met een kleipakking komt daar terug verandering in. Durf te genieten van je Safina womens’s special behandeling en ervaar de positieve effecten op je gezondheid.

 

Durven

  1. Durf jezelf als de belangrijkste prioriteit te zien. Wat is voor je belangrijk? Heb je genoeg energie om het uit te voeren wat voor je belangrijk is? Zit je energie goed, zodat je kan doen wat je graag wenst te doen?
  2. Durf je schuldgevoelens opzij te schuiven. Schuldgevoelens worden je opgelegd door patronen en systemen.
  3. Durf jezelf graag te zien. Je dient eerst van jezelf te houden voordat je van een ander kan houden. Gun jezelf een behandeling zodat je terug in je kern komt te staan.

 

 

Speciale behandeling met kleipakking

Women’s special behandeling is een kleipakking van het lichaam geassocieerd met een orgaan die behandelt wordt. Zorgen voor je gezondheid is iets heel belangrijk, dag van vandaag. Verwen jezelf, straal en je zorgt voor je algemeen welzijn, je gezondheid.

Van het opmaken en het ontgiften van je lichaam tot terug in je kern te komen. Afhankelijk van jouw rugdiagnose maak ik de juiste keuze. De behandelingen worden steeds uitgevoerd op maat.

Je kan kiezen tussen een kort versie of een lange versie.

Wil je eens ondervinden wat het met je doet? Boek één women’s special.

Duur: 1u15

NEEM CONTACT OP

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Werken met klei over het geheel lichaam – kleimasker aanbrengen op het betreft orgaan – Harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie – Reinigen van het lichaam – Nazorg met Phyto 5 producten op maat.

Producten worden aangepast bij de lange versie.

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend effect op je lichaam, laadt het op, verstevigt en verjongt het je lichaam. De Phyto 5 kleimaskers hebben een hoog gehalte aan mineralen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

De 5 kleipakkingen hebben elk hun specifieke werking en energie. Er wordt gewerkt op maat, specifiek wat je nodig heeft op het moment. Daarom wordt er gebruik gemaakt van het seizoen, je bioritme of je probleem. Zo krijg je steeds het best passende kleipakking specifiek voor jou.

 

Copyright 2018, Vigores Health