Missie en visie

2 juli 2016 0 Door Anja

Missie van Vigores Health is om stress om te buigen naar energie. Je levensvreugde borrelt op zodat je terug stappen zet, acties onderneemt, terug verbinding maakt met jezelf en je omgeving, om je de persoon laten zijn wie je in wezen bent.

Visie van Vigores Health is coaching en relaxatie gebeuren geven op maat daar iedereen uniek is. Op een leuke manier, ontspannende en actieve manier worden de workshops gegeven.

Bij de loopbaanbegeleiding en wandelcoaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen… dingen waar je op vast loopt.

Bij de relaxatie ervaar je je innerlijke rust. Je batterijen laden weer op. Je leeft weer, je focus is terug. Er is bewust gekozen bij de relaxatie om hoogwaardige biologische producten te gebruiken. Zo kan je tijdens en na je behandelingen de weldaad voelen. Geniet van je behandeling in een praktijkruimte met weinig prikkels

Bewustwording naar verandering is een groter geheel. Een rode draai die je terug vindt in alle activiteiten van Vigores Health.

Na je behandeling geniet je van een gezonde drank aangeboden met gezond en lekker presentje.