Workshops


Aanbod workshop

Even een moment van totale ontspanning, ont-stressen en/of genieten.

Of je wilt iets leuks organiseren. Zoals een activiteit om te relaxen of een activiteit om de stress te verminderen. Vigores Health biedt je verschillende activiteiten aan omtrent het concept voor volwassenen. Vigores Health komt naar je toe. Naar je thuis of naar je bedrijf of organisatie om je quality time te bezorgen.

 

Wat is relaxatie?

Je lichaam en geest tot ontspanning brengen. Met als doel het verkrijgen van je innerlijke rust, je bent ontspannen.

 

Hoe ervaren?

Heb je het gevoel dat je leeft op een automatische piloot? In feite dat je niet meer geniet van al dat moois rondom je en wat er op je pad komt? Met als gevolg dat je gespannen bent in plaats van relaxed? Bovendien kan de spanning zo diep zitten dat je onbewuste je blokkeert.

Je leert via verschillende relaxatieoefeningen de stress los te laten en je vermoeidheid te verminderen. Terug in je innerlijke rust komen, in balans zijn. Je batterijen laden weer op. Je leeft weer, je focus is terug. Heb je het eens moeilijk, weet dan dat het een passage is iets die voorbij gaat. Een workshop help je bij je doel om stress te verminderen. Relaxatie hoeft niet altijd een passieve vorm aan te nemen.

Wil je dit ook ervaren kom dan naar de workshops van Vigores Health. Verschillende formules zijn mogelijk. Ik heb er alvast zin in! Ben je geïnteresseerd?  Data en place to be kan je terug vinden bij dat activiteitenkalender.
Ja, ik wil leren me te ontspannen.

 

Voor wie van toepassing?

Last van stressklachten, piekeren, spierspanningen, overspannen, burn-out. Je bent overwerkt, moeite om te focussen, je concentreren lukt moeilijk, je vergeet veel. Je bent moe, prikkelbaar, weinig energie. Slapen verloopt moeizaam, je wilt je meer relaxeren.

 

Aanbod

Totaaltraject: Traject stress ombuigen naar energie

 

Aanbieden van de activiteit  voor particulieren

Je zoekt een leuke en mooie activiteit? Zo eentje waar je actief aan de slag gaat? Een activiteit waar van je glimlach terug op je gezicht komt als je er aan denkt. Een leuk moment te samen met je vriendinnen, je gasten lekker genieten van een relaxatie. Onder ander bij verjaardagen volwassenen, een familiale aangelegenheid, vriendinnenarrangement zoals een gezellige vriendinnen avond.

Waarom eens geen interactieve relaxatie en anti-stress workshop organiseren? Zo kan je een workshop rond een thema organiseren. Zoals ont-stressen voor je huwelijk, je wordt ouder, nieuwe wending in je loopbaan.

Bezorg je jezelf en je genodigden me-time + een gezellige tijd.

Puur genieten, zich goed voelen,…. Beleef het met anderen en maak er een onvergetelijk moment van. Momenten om te koesteren.

 

BOEK NU

 

 

Aanbieden van workshops voor bedrijven, instellingen, … 

Wij kunnen een interactieve workshop aan bieden naar bedrijven, naar verzorgingsinstellingen en organisaties toe.

 

BOEK NU