Actie


Actie producten

 

 

Voel je als herboren, sterker en meer in balans. Ervaar de intense ervaring van ontspanning met je douchegel 200 ml, je Yogi body 200 ml en steenzout 500g van het zelfde element. Je energie krijgt een bootst door een speciale mix van etherische oliën. De doeltreffendheid is reeds lang gekend.

Pieker jij vee? Laat je moeilijk los? Het trio van het element aarde zorgt voor een extra toets.

Superpromo: nu aan 86 euro in plaats van 121 euro.

 

 

 

 

Heb jij last van stress? Geniet van je ritueel met het element hout. Het steenzout kan je gebruiken als voetbad of handbad, zodat je

op een leuke manier extra toevoer van mineralen krijgt en een ontspannend resultaat.

Superpromo: nu aan 86 euro in plaats van 121 euro.

 

 

 

 

 

 

Het element metaal stimuleert het lymfevatenstelsel. Een echte aanrader voor om de winter te overbruggen. 

Of je gebruik je steenzout als scrub op een vochtige huid. Verwijderen van dode huidcellen en het steenzout stimuleert de doorbloeding van de huid.

Wist je dat je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt aan producten om een diepwerkend resultaat te bekomen?

Superpromo: nu aan 86 euro in plaats van 121 euro.

 

 

 

 

Actie op behandeling

Voorlopig geen behandelingen. We zien elkaar terug. Houd je goed.

 

 

EXTRA in de kijker

Heb jij last van stress of van reuma? Twee verschillende invalshoeken. Wat zij gemeenschappelijk hebben is dat ze enorm veel baat hebben van het infrarood warmte. Deze infrarood stralen zijn diepwerkend, gezond voor jou en verminderen stress en pijn. Echt iets wat jij nodig heeft. Gemakkelijk in gebruik en kan je elke dag toepassen.  Meer info vind je terug door op de link te drukken. Lees meer .  Je zult zien dat je immuniteit er veel baat bij heeft. Minder ziek zijn en je beter in je vel voelen tijdens de wintermaanden.

 

 

Melding coaching. Loopbaanbegeleiding, preventie bij burn-out en powercoaching

Daar de vraag hoog is, biedt Vigores Health in de maand december nog 2 gratis sessies aan.  Verhoog je kans door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en me te volgen op facebook.

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020