Actie


Actie producten

Ruwe handen kan heel vervelend zijn. Ga voor zijdezachte handen gans de winter. Je verwent je huid en zorgt dat je terug een goeie ph waarde krijgt. Want het is belangrijk dat je huid basisch is. Is je ph echter te hoog, te zuur, treedt er verzuring op. Wat heel veel effect kan hebben op je gezondheid en je verouderingsproces.

Neem nu je korting. Normaal betaal je €55.00. Geniet nu van een korting van 15% en betaal je slechts €46.75. 

 

 

 

 

 

 

Of ga je voor de weldaad van de energetische serums van Phyto 5. Niet voor niks heeft de kit een award gewonnen. Je kan ze op verschillende manieren gebruiken. Heel leuk en heel doeltreffend in deze bizarre periode waar je energie een bootst nodig heeft. Je gebruikt twee druppels van één element en je bekomt reeds een diepgaande relaxatie. Bij je aankoop krijg je nog een kaartje met tips mee zodat je helemaal wordt ondergedompeld in de wereld van de energetische serums.

Neem nu je korting. Betaal slechts €76.50 in plaats van €85.00. Een korting van liefst 10%.  De eerste 10 bestellingen krijgen nog extra 5 euro korting. Nog een extra verwennerij om te besteden bij Vigores Health. 

 

 

 

 

 

Een perfecte duo voor je met de toniferende en energetische werking. 

Heb jij stress? De energetische serum van het element hout zorgt er voor dat je stress vermindert. Je kan het toepassen op je spieren waar je stress ondervindt zoals op je nek en schouders. Twee druppels volstaan.

De zwarte klei van het element water zorgt voor een goede waterhuishouding en hydratatie. Je handen zien af van het intens gebruik van ontsmettingsmiddel. Je beschermlaag en je ph van je huid krijgen het zwaar te verduren. Verzuring treedt op. Heb jij koude handen en voeten gedurende de wintermaanden? Dan heb jij dit duo nodig.

 

Geniet van je korting van 15%. Betaal nu €78.20 in plaats van €92. 

 

 

 

Actie op behandeling

Voorlopig geen behandelingen. We zien elkaar terug. Houd je goed.

 

 

EXTRA in de kijker

Heb jij last van stress of van reuma? Twee verschillende invalshoeken. Wat zij gemeenschappelijk hebben is dat ze enorm veel baat hebben van het infrarood warmte. Deze infrarood stralen zijn diepwerkend, gezond voor jou en verminderen stress en pijn. Echt iets wat jij nodig heeft. Gemakkelijk in gebruik en kan je elke dag toepassen.  Meer info vind je terug door op de link te drukken. Lees meer .  Je zult zien dat je immuniteit er veel baat bij heeft. Minder ziek zijn en je beter in je vel voelen tijdens de wintermaanden.

 

 

Melding coaching. Loopbaanbegeleiding, preventie bij burn-out, powercoaching

Ben jij de gelukkige winnaar van de preventie burn-out coaching sessie? Hoe weet je dat je gewonnen hebt? De gelukkige winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Meld je aan bij de gesloten groep van Vigores Health, Energy for 2 en maak kans op een gratis sessie in de maand november.

Blijf de nieuwsbrief van Vigores Health volgen. Ben jij de volgende winnaar?

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020