Actie


Actie producten / behandeling

*Je weerstand is de laatste tijd op proef gesteld geweest door de corona. Je lymfestelsel heeft het extra druk gehad om je je immuniteit te verdedigen tegen indringers. En ook nu heeft je lichaam een extra toevoer van mineralen nodig. Mineralentoevoer via de huid doormiddel van klei is heel doeltreffend.

*Witte klei staat voor het metaal element en heeft een heel goede werking om te draineren, te gebruiken bij SOS momenten, ter hoogte van de keel als ondersteuning van je stem. Een aanrader voor hen met een rechtstaand beroep. Verkrijgbaar in een tube van 250 ml. Betaal nu 65 in plaats van 70 euro.

 

Wil je nog een goeie immuniteit behouden? Begin alvast dagelijks de Body Ionic Brusch te gebruiken.

Droog borstelen met de bijzondere Body Ionic Brush helpt je energieniveau te verhogen.
Een dagelijkse massage van 3 minuten met deze borstel is alles wat je nodig hebt voor de verhoging van je vitaliteit en ontspanning. Enkel 3 minuten heb je nodig voor je massage, jij krijgt zoveel terug.

 

 

 

De Body Ionic Brush zorgt  voor een goede doorbloeding van je aders en bloedvaten, een stimulatie voor je lymfe, werkt op je lymfedrainage en circulatie en heeft een ontgiftende werking. En dat is nog niet alles. Bovenop krijg je nog een zachte huid. Want je dode huidcellen worden verwijderd. Een hele goeie aanvulling bij je gezonde voeding en je beweging.

 

Getest en dat zijn de reacties:

*In het begin is het even wennen. Daarna heb ik de borstel elke dag toegepast. Zo ontspannend en doeltreffend. Een borstel waar in nog lange tijd van zal genieten.

* Duidelijk een groot verschil aan mijn onderbenen. Ik heb minder pijn. Heel gebruiksvriendelijk en een leuk ritueel om dagelijks te doen. Je hebt niet veel tijd nodig en je voelt vlug het verschil.

 

Speciaal voor je tot eind juli betaal je:

Voor je Body Ionic Brush slechts 35 euro i.p.v. 39 euro.

 

 

 Melding loopbaanbegeleiding

  • De samenkomsten werden geannuleerd. Wens je op de hoogt te blijven van het aanbod? Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang als eerste de aanbiedingen van Vigores Health.

  • In september volgen er nieuwe workshops loopbaanbegeleiding met andere thema’s.

Blijf als eerste op de hoogte van de workshops van Vigores Health. Schrijf je in op de nieuwsbrief en boek als eerste je favoriete workshops.

NIEUW: vanaf oktober worden op verschillende locaties workshops aangeboden.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020