Anti-stress rug kleipakking


Anti-stress rug kleipakking

 

Heerlijk ontspannen

vigores health

Ben je vermoeid of heb je last van stress die zorgt voor pijnlijke spieren in de rug en schouders? Je draagt als het ware een last mee die je uitput. Pijn en ongemakken volgen zich op. Vermijd uitbreiding van je overbelasting en pijn in je rug. De Phyto 5 anti-stress rug behandeling biedt je een diepe ontspanning waarvan je nog uren zal nagenieten.

Puur genieten en de weldaad van een ontspannend gevoel ervaren. Je voelt de stress van je afglijden. Zodat je kan genieten van een diepgaande ontspanning.

 

Anti-stress rug kleipakking is een combinatie van klei, energetische serums, algen en andere producten van Phyto 5. Zo werkt de groene klei harmoniseren op de spieren en zorgt voor de nodige energie. De gele klei geeft een zuiverend en reinigende werking. De witte klei heeft je lymfesysteem een boots.

Phyto 5 heeft producten voor relaxatie, ontgifting en stimulering, met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn. De kleimaskers hebben een herstellende en voedende functie met diep werkende mineralen. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

Geniet terug van je innerlijke rust.

 

Na het (intake) gesprek kan je genieten van je behandeling op maat. Je krijgt een unieke, diepe, ontspannende en stimulerende behandeling in combinatie met de weldaden van een bijzonder infrarood therapie.

 

Verschillende anti – stress rug kleipakkingen

Wist je dat wetenschappelijke bewezen is dat de massage het stresshormoon cortisol vermindert en het geluksgevoel hormoon serotonine verhoogt?

 

Bij je rug behandeling heb je de keuze tussen:

  1.  Een anti-stress rug kleipakking met één aangepaste klei,
  2.  Luxe anti-stress rug kleipakking

45 min. – 55 euro

https://fb.com/book/anja.vigoreshealth/

75 min. – 90 euro

https://fb.com/book/anja.vigoreshealth/

Bij de luxe anti-stress rug kleipakking geniet je eerst van een peeling verkregen door een zachte massage en worden meer Phyto 5 producten gebruikt. Je ervaar de diepere werking van de lichttherapie en de biostimulator.

Er wordt steeds opbouwend gewerkt. Meer info in de praktijk.

Ga nog voor een meer relaxed gevoel en ga voor een Vitaliteitsbehandeling en Harmoniserende pakkingen. Een absolute aanrader. Ervaar de weldaad en een volledig ontspannend gevoel.

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

 

CONTACT

 

Voordelen van een rug behandeling

1. Combinatie van ontspanning en relaxatie
2. Verbetering van bloedcirculatie
3. Losmaken van afvalstoffen
4. Minder stress ervaren, meer energie
5. Verkwikkend

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

 

Stappen behandeling

Ontspannen van de rug met warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van serum – Toepassen van een relaxatie behandeling op maat Aanbrengen van aangepaste kleimasker – harmoniseren van de energetische punten met lichttherapie – Reinigen van de rug – nazorg met Phyto 5 producten.

De eerste keer wordt er gewerkt met één klei. Bij volgende behandelingen worden er meer producten gebruikt en ervaar je effect van een diepgaande relaxatie. Telkens geniet je van de manuele technieken.

 

 

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

 

Wat is lichttherapie?

Kleur- of Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je cellen reageren op lichtfrequenties. Het gekleurd licht kan je je cellen een boodschap geven zodat je een natuurlijk herstel activeert.

Het licht en kleur heeft een brede waaier aan mogelijkheden zowel op lichamelijk als emotioneel gewerkt worden met licht en kleur.

 

 

Voordelen:

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels
  • Positief effect op je zenuwstelsel

Copyright, 2020, Vigores Health