Anti-Stress Behandelingen

 

Stress ombuigen naar energie

Wanneer puurheid, energie en ontspanning elkaar ontmoeten en zorgen voor evenwicht. Bij Vigores Health wordt op maat gewerkt en dat merk je. Voor en na je anti-stress behandelingen maakt Anja tijd voor je vrij. Zo geniet je na je anti-stress behandeling van een heerlijk gezonde drank. Puur verwennerij.  

Je zelf graag zien, is je af en toe eens goed laten verwennen.

Anja Plets

Massages

Lichaamsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Arrangementen

Arrangementen

Foto van reconnection

Reconnection

Geniet van je anti – stress behandelingen

Verbinding maken om een leuke manier, heerlijk ontspannend en genieten van de weldaad van je behandelingen. Ik zorg ervoor dat de stress wegebt zodat jij er terug ten volle kan voor gaan. 

Tijdens mijn zoektocht kwam ik contact met Phyto 5. Werken met de energetische serums, algen en klei geven je een boost, lichamelijke en mentaal.

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgiftende werking en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Verschillende technieken worden toegepast. Bekijk het aanbod van Vigores Health, ik ben zeker dat je iets vindt wat je bekoort.

 

Kim

Vandaag een deugddoende massage van Anja gekregen, en ik raad het iedereen aan. Het is niet gewoon een behandeling maar een belevenis. Anja geeft je onmiddellijk een warm gevoel. Ze is heel professioneel met een zeer leuke en lieve persoonlijkheid. Hartelijk bedankt!

Lies

De kleipakkingen hebben me echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik oz ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten... Alles om je terug in evenwicht te brengen! Dank je wel!

Annelies

Genoten van de lymfemassage en de algenpakkingen. Een leuke manier van detoxen en aan je gewicht te werken. Hier wordt met liefde en warmte gewerkt, op maat. De zelfgemaakte, gezonde drankjes zijn heel lekker.

Sta terug in je kracht!

Weten wie je bent, is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Je begint aan een boeiende reis, je staat er, je zet een volgende stap. Daar ga je, zelfverzekerder, als een gelukkig mens. Laat je inspireren en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief van Vigores Health.