Arrangementen

 

Stress ombuigen naar energie

 

Arrangementen van Vigores Health worden enorm gewaardeerd.

Leuk om jezelf te verwennen of iemand een cadeaubon te schenken. Rituelen die zorgen voor pure relaxatie. Ontspan helemaal en geniet van de geuren. Kom thuis bij jezelf.

De Phyto 5 arrangementen hebben elk hun specifieke, bijzondere en diepgaande werking. De best passende kleipakking wordt specifiek voor jou bepaald volgens seizoen, bioritme of probleem. Er wordt gewerkt met algen, klei en energetische serums van Phyto 5, uitgezonderd bij de luxe voetreflex. Bij je arrangement geniet je van de intense infrarood warmte.

Je geniet van een peeling, wordt verkregen door het uitvoeren van een zachte massage. Je eens goed laten verwennen is een luxe. Pure verwennerij. Kies hieronder welk arrangement je verkiest. Je krijgt een gezonde drank na je behandeling.

Anja Plets

Foto van Detox Massage

Luxe vitaliteit kleipakking

 75 minuten – €90

Peeling, kleipakking en massage op maat

Bij de  luxe vitaliteit kleipakking wordt er gewerkt op verschillende lichaamsdelen. Ontspan je en geniet. Je wordt onderdompeld in een wereld van vitaliteit en verbinding. Twee woorden die deze behandeling kenmerken. Je geniet eerst van je peeling verkregen door een zachte massage om vervolgens te genieten energetische serums, klei en je massage.  

Luxe voetreflex

 60 minuten –70€

Wassen van voeten, lichttherapie, voetreflex op maat

Pure verwennerij voor de voeten. Combinatie van werken op de reflexzones, de acupunctuurpunten op je voeten in combinatie met lichttherapie en de biostimulor van Phyto 5. Uniek om te ervaren, bijzonder om te krijgen. Je voelt je helemaal herboren. Voel je licht als een veertje.

Behandelingen

Luxe anti – stress rug kleipakking

 75 minuten – 90€

Peeling, kleipakking en massage op maat

Relaxerende massage met warme oliën om helemaal tot rust te komen en al je zorgen te vergeten. Ontspan je lichaam en spieren tijdens je ontspannende luxe anti – stress kleibehandeling.

Losmaken van de rug met behulp van energetisch serums, lichttherapie en biostimulator.

auteursrecht Sarah Vlaemynck

Harmoniserende Energie kleipakking

 80 minuten – 100€

Peeling, paarse kleipakking en mini hoofdmassage

Heb je het gevoel dat je niet in je kracht zit? Dat je energie je in de steek laat? Dan is een harmoniserende pakking met Phyto 5 paarse klei wat jij nodig heeft op je energie te laten stromen. Je krijgt er boven op een zachte huid en je voelt je vederlicht. 

De paarse kleipakking bestaat uit een peeling en een pakking. Je krijgt een extra energieboots en je huid voelt superzacht aan.

Auteursrechten Sarah Vlaemynck

Harmoniserende Gold en Zilver kleipakking

 80 minuten – 100 €

Peeling, gouden en zilveren kleipakking en mini hoofdmassage

Peeling wordt verkregen door een zachte massage. De gouden en zilveren kleipakking staat voor zuivering en verbinding van je energie. Er wordt gewerkt met drie soorten klei, wat zorgt voor een heel diepwerkende harmoniserende werking.

Bij de gouden of zilveren kleipakking wordt er gewerkt met drie soorten klei. Je energie stroomt terug. 

Auteursrecht Sarah Vlaemynck

Luxe harmoniserende kleipakking

 90 minuten – €125

Peeling, kleipakking en lymfemassage

Vigores Health luxe harmoniserende pakking is een verwennerij van de bovenste plank. Na je peeling wordt je verwend met Algen, energetische serums, klei. Het is een unieke verwennerij van massage, producten, lichttherapie en de biostimulator. Gewoon de max.

Een uitzonderlijke combinatie. Er wordt gewerkt met verschillende kleisoorten. Verbinding en energie zijn de twee kernwoorden bij deze behandeling. Voel je als herboren.

Auteursrecht Sarah Vlaemynck

3 keer harmoniserende kleipakkingen

 240 minuten – €243 Korting van 42 euro!

Lichaamspeeling, kleipakking en mini hoofdmassage

Geniet van je korting en je voelt duidelijk het verschil na drie harmoniserende kleipakkingen.

Je korting is geldig op je witte, gele en groene harmoniserende kleipakkingen. Elke harmoniserende kleipakking heeft zijn specifieke werking. De groene klei werkt werkt harmoniserend op de energetische circulatie en werkt in op de spieren. Is een aanrader bij stress situaties. 

Om een goed resultaat te verkrijgen is het aanbevolen om je kleipakkingen te boeken gedurend twee maanden.

Maak de verbinding en komt terug in balans.

Auteursrecht Sarah Vlaemynck

3 keer magnesium pakking met lymfemassage

 180 minuten – €179 Korting van 31 euro!

Magnesium pakking met lymfemassage

Magnesium verjaagt de vermoeidheid, levert meer energie, zorgt voor een natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust. Magnesium zorgt er voor dat de spieren en gewrichten soepel blijven en voedt de huid. Magnesium wordt het best opgenomen via de huid.

Wil je nog meer effect. Bestel je magnesuim producten voor thuis en voelt het verschil. Heb je nog vragen stel ze gerust.

Een aanrader bij stress, gewrichtsklachten en spierpijnen.

Acteursrecht Sarah Vlaemynck

3 keer algenpakkingen

 180 minuten – €204 Korting van 36 euro!

Peeling, algenpakking en mini hoofdmassage

In een uurtje herboren dankzij je algen pakkingen van Phyto 5. Eens de algen zijn aangebracht en je paarse klei word je in een aangenaam warmte deken gestopt. Afvalstoffen worden verwijdert en je krijgt een overvloed aan natuurlijke mineralen, spoorelementen, anti-oxidanten en vitaminen binnen. 

Omwille van de ontgiftende functie is de algenpakking een aanrader voor spierklachten en reuma, na een periode van stress en vermoeidheid en bij verzuring. Een echte opkikker voor je lichaam.

Bekijk ook de tegenindicaties. Weer te vinden bij meer info.

Lucky me. Een cadeaubon gekregen en ik werd van het begin tot het einde in de watten gelegd. De peeling met het steenzout vind ik heel aangenaam om te krijgen. 

Ilse

Zo’n effect dat de peeling en de pakkingen geven. Een sterke verbinding makende. Warm onthaal en een liefdevolle dame die weet wat ze doet.

Virginie

Genoten van de lymfemassage en de algenpakkingen. Een leuke manier van detoxen en aan je gewicht te werken. Hier wordt met liefde en warmte gewerkt, gepersonaliseerd. Genoten van het drankje.

Vanessa