Cadeaubon

 

Stress ombuigen naar energie

Hoe leuk is het om een cadeaubon te krijgen van Vigores Health. Even tijd nemen om je batterijen op te laden of gewoon om een gezellige tijd te hebben voor jezelf of met anderen. Verwen jezelf of iemand iemand anders met dit heel mooi cadeau.

Geef je partner, familie, vrienden, collega’s of medewerkers eens een cadeaubon. Een cadeau met een meerwaarde voor een speciale gelegenheid. Je kan de cadeaubon hier reeds bestellen. Of heb je nog vragen stel ze gerust via info@vigoreshealth.be, via het contactformulier op de website of laat je gegevens na en ik contacteer je terug.

Cadeaubon van 55€, 70€, 90€ en 120€. Vermeld je liever de behandeling in plaats van de prijs, dat kan. Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor zowel voor bij het coaching als voor een ant – stressbehandeling en bij workshops. Niet cumuleerbaar met ander acties

Wil je dat de cadeaubon opgestuurd wordt dan worden de verzendingskosten in onkosten gebracht. De bon is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor een de ontspannende behandeling of persoonlijke coaching. Combinatie is mogelijk.

 

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Eerst stuur je een mail naar info@vigoreshealth.be met volgende gegevens:

  1. Welke behandeling, coaching formule of workshop die je verkiest en het bedrag dat je wilt uitbesteden.
  2. Je adres en de volledige naam van de ontvanger,
  3. Wens je de cadeaubon op te halen of te laten opsturen? Vermeld alvast je voorkeur. Cadeaubon en producten van Phyto 5 worden gratis afgeleverd in een straal van vijf kilometer rond Veurne.
  4. Wil je een persoonlijke boodschap noteren op je cadeaubon? Dat kan.

Na je bevestigingsmail ontvang je een mail met de betaling gegevens. 

De cadeaubon is niet cumuleerbaar met andere acties.