Massages

 

Stress ombuigen naar energie

 

Rust vinden in je lichaam om de nodige energie terug te vinden maakt een wereld van verschil uit. Bekijk het aanbod van Vigores Health. Ik weet zeker dat je iets vindt dat je kan bekoren.

Gekozen om te werken met pure producten zodat je het allerbeste krijgt. Want jij verdient het.

Waan je in de zevende hemel. Ik zorg dat je helemaal relaxed bent, laat de rest aan mij over.

Anja Plets

Foto van Detox Massage

Energetisch gezichtreflex

 45 minuten – €55

De energetische gezichtsreflexzone behandeling worden de reflexzones worden gestimuleerd.        Gezichtsreflex behandeling is zeer ontspannend en effectief bij vele klachten, waaronder: hormonale verstoring, psychische klachten, neurologische klachten en stress.

Foto van Energetische gezichts reflex massage

Energetisch voetreflex

 55 minuten – €55

Bij voetreflexologie wordt gewerkt op de drukpunten en de reflexzones op de voet. De reflexzones staan in verbinding met alle organen, hormoonklieren en spieren en gewrichten van het lichaam.

Een ontspannende behandeling met afwisselende diepe en zachte handgrepen.

Arrangementen

Metamorfose Massage

55 minuten – €60

Heb jij het gevoel van vastzitten, ervaar je dat je op een kruispunt staat in je leven? Kan je moeilijk loslaten waardoor je teveel piekert en bezorgt het je stress?

De gepersonaliseerde metamorfose massage wordt enorm gewaardeerd. Het bezorgt je een evenwicht tussen denken en handelen. De massage brengr rust, ruimte en helderheid.

Arrangementen

Detox kuur

 55 minuten – €65 / massage

Je ontdoen van je afvalstoffen die zich opstapelen in je lichaam. Zodat je terug meer energie hebt en meer in balans komt. Deze milde vorm van detox met groot resultaat is een combinatie van drie lymfe massages en één kleipakking.

Aan te raden om maximum 1 keer per jaar een detox kuur te volgen. Kuur van 4 weken.  

Vriendelijke en aangename gastvrouw, je voelt je meteen op je gemak. Enorm ontspannende behandeling – je bent echt even ‘weg’ van alles #Zen #Chill. De massages van Anja brengen me tot rust en zorgen voor een welzijn boots die ik nooit voordien heb ervaren. Hier wordt gewerkt op maat, wat het zo bijzonder maakt. Pure verwennerij zowel tijdens als na de behandelingen.

Debby

Zalig de energetische voetreflex behandeling van Anja. Heerlijk om het te krijgen. Zo ontspannend, wat doet dat deugd. Professioneel en met aandacht voor je gaat ze te werk.

De luxe voetreflex behandeling moet je zeker ervaren, echt een aanrader.

Eva

Voordien had ik last van hormonale schommelingen. Wat een verschil na drie buikmassages met kleipakking! Opvliegers waren zo goed als weg. Ik kon terug goed slapen, voelde me terug vrouw. Blij dat ik mijn leven weer in hand had en mijn gezin merkte duidelijk verschil op – :). Ik raad het iedereen aan.

Vicky