Energetische Gezichtsreflex

 

Stress ombuigen naar energie

Bij je energetische gezichtsreflexzone behandeling  worden de reflexzones worden gestimuleerd.

Gezichtsreflex behandeling is zeer ontspannend en effectief bij vele klachten, waaronder: hormonale verstoring, psychische klachten, neurologische klachten en stress. Het zorgt een diepe innerlijke rust en maakt je vrij van gedachte. Je straalt.

Bij de energetische gezichtreflex behandeling wordt er gewerkt op de lymfe. Lymfemassage is een zachte en zeer rustgevende massage van het gezicht. Je stimuleert hiermee de afvoer van de weefselvocht zodat zowel de afvalstoffen en ook spanningen sneller worden afgevoerd.

Aanbevolen bij

Stress. Een hele leuke, doeltreffende en diepgaande werking met de combinatie van energetische serums van Phyto 5 met  de biostimulator op de reflexzones en acupunctuurpunten.

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgiftende werking en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Stappen behandeling  

Reiniging van het gelaat – Ontspannen met warme kompressen met algen  – Aangepast serum aanbrengen – Instralen acupunctuurpunten en reflexzones gelaat met biostimulator op maat – Manuele lymfedrainage  – Hoofdhuid drukpuntmassage – nazorg met Phyto 5 producten.

 

Resultaat

De Phyto 5 harmoniserende producten en de werking van de biostimulator en de chromatherapie zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Je verkrijgt een specifiek en bijzonder resultaat. Je hoofdhuid drukpuntmassage geef je een diep ontspannend gevoel waarvan je nog uren zal van genieten na je behandeling. 

Wat is licht- en kleurentherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen. De werking gaat tot de kern van de cel.

Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

1. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
2. Verhoogt de afvoer van toxines
3. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
4. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Meer uitleg over de biostimulator in de praktijk.

Acter

Heel ontspannend, er van genoten van het begin tot het einde. Zag er bovendien veel beter uit na de behandeling. Wat ook mooi meegenomen is.

Elke

Genieten van de geuren en de kracht van de serums ervaren. De max is het apparaat met licht en trillingen. Wat voor een ontspanning. Ik zou nog een tijdje kunnen blijven liggen.

Vanessa

Geen schoonheidsbehandeling, wel eentje waar je zo van straalt achterna. Leuk om te krijgen en heel ontspannend. Je waant je in de zevende hemel. Echt een aanrader.

Simonne