Pakkingen

Anti-stress rug kleipakking

 

 45 minuten – €55

Ben je vermoeid of heb je last van stress die zorgt voor pijnlijke spieren in de rug en schouders? Je draagt als het ware een last mee die je uitput. Pijn en ongemakken volgen zich op. Vermijd uitbreiding van je overbelasting en pijn in je rug. De Phyto 5 anti-stress rug behandeling biedt je een diepe ontspanning waarvan je nog uren zal nagenieten.

 

Behandelingen

Magnesium pakking met lymfemassage

 60 minuten – €70

Stress zorgt er voor dat je magenesium in je lichaam sterk daalt. Je voelt je futloos. Magnesium is een opkikker voor je energie. Wist je dat je magenesuim nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren. De beste manier is om magnesuim via de huid aan te brengen. Zo benut alles en heb je het beste resultaat.

 

Buik massage met kleipakking

 

 45 minuten – €55

Heb je last van hormonale kwaaltjes of wil je meer evenwicht in je emoties? Deze kleipakking brengt evenwicht en is een verwennerij voor je organen. Wordt als  heel ontspannend ervaren. De tweede keer kan er de bloem, zie foto, aangebracht worden. Wat zorgt voor een diepere werking. En dat voel je. Je verkrijgt meer energie, meer balans.

Vitaliteit kleipakking

 

 60 minuten – €70

Herken je het volgende? Je hebt minder energie. Je sleep je van hier naar daar. Je wilt terug je energie voelen stromen en kunnen doen wat je graag doet. Maar het lukt je niet. Dan is het tijd voor een vitaliteit pakking. Zodat je terug in je kern, in je kracht komt te staan.

De vitaliteit kleipakking is een boots voor je lichaam. En dat voel je. Zelfs nog dagen na de behandeling.