Buikmassage met kleipakking

 

Stress ombuigen naar energie

Bij je buikmassage massage met kleipakking geniet je van een zachte lymfe massage waardoor je een ontspannend gevoel krijgt. Binnen enkele minuten voel je het effect. Het is een unieke werkwijze gecombineerd met lichttherapie en de biostimulator van Phyto 5.

Je organen beginnen veel beter te werken. Je hormonen komen in balans. Met als gevolg dat de processen in je lichaam beter verlopen. Je voelt je beter in je vel, energie neemt toe, je voelt je fitter, je immuniteit versterkt en je spijsvertering verloopt beter.

Hormonen

De hormonen zijn van onschatbare waarde in je lichaam. Ze beïnvloeden al je lichaamsprocessen. De hormonen vormen een verbinding tussen je lichaam en je emoties. Ze hebben een grote invloed op je gevoel, op je welbevinden, je gedrag en je karakter.

Door verschillende factoren kunnen er verstoringen ontstaan. Zoals bij stress, de overgang, menopauze, omgevingsfactoren, emotie, voeding, medicatie, hormonenbehandeling. Bepaalde voedingstoffen zorgen voor een verhoogde spanning en minder werking van de darmen zodat het vertering en het verwerkingssysteem in de knoei geraakt. Ook stress, opgeslagen emoties, langdurig zitten, een verkeerd eetpatroon. Alcohol, cafeïne, gifstoffen, zware metalen zorgen voor verharding van de organen.
Terug in balans na je hormonen balans kleipakking. Weg met de vervelende symptomen. Je herken terug jezelf, je bent terug vrouw.

Naast de werking van de hormonen geeft de buik plaats voor verschillende belangrijke organen. Je buik is een niet te onderschatten plek waar er het een en ander verwerk wordt. Wist je dat je darmen voor een heel groot deel, maar liefst 80%, je immuunsysteem bepalen?

Je buik kan signalen geven van spanning of stress die pijn veroorzaken waardoor je zowel lichamelijk als mentale klachten krijgt. En juist in de buik hebben spanning en stress de neiging om op te stapelen in de organen. Met als gevolg dat je pijn hebt die kan uitstralen elders in je lichaam. De hormonen balans massage met de bloem, met de 5 verschillenden soorten klei, op de buik is ideaal om je energie te versterken en te harmoniseren. Een aanrader om je hele systeem in balans te brengen en om in je kracht komen te staan. Voor dat de bloem kan toegepast worden, wordt er altijd gestart met één klei.

Voordelen van een hormonen balans massage

De voordelen van een hormonenbalans massage zijn onmiskenbaar en proactief. Daarnaast heeft het een goede werking op het middenrif waardoor het zich beter kan bewegen wat een positieve werking heeft op je ademhaling en zo je gezondheid verbetert.

De hormonen balans massage kan ondersteunend werken bij:
1. Hormonen therapie
2. Slaapproblemen
3. Vermoeidheid
4. De overgang, menopauze
5. Na de zwangerschap
6. Menstruatieklachten
7. Moeilijk kunnen loslaten
8. Onderhoud van je hormoonstelsel en de bijhorende functies
9. Als ondersteuning bij je fertiliteitsbehandeling

Daarom geeft deze behandeling een groot comfortabel gevoel van ontspanning en zorgt dat je meer in je kracht komt te staan. Je energie krijgt een bootst. Je hormonen komen in balans. Wat je gezondheid zeker ten goede komt.

Heb je last van hormonale kwaaltjes? Deze kleipakking brengt evenwicht in je hormonale stelsel en is een verwennerij voor je organen. Wordt als heel ontspannend ervaren. De tweede keer kan er de bloem, zie foto, aangebracht worden. Wat zorgt voor een diepere werking. Voor de extra producten wordt €10 extra aangerekend.